Catalin Cazacu este un tata model! A fost surprins alaturi de fiul sau la malul marii. Uite cat de atasat este de cel mic

Trebuie sa stii0

Catalin Cazacu este noul prezentator Kanal D. Si-a dorit foarte mult sa continue sa lucreze in televiziune dupa terminarea show-ului Exatlon. Acum va prezenta o emisiune interactiva in care va da bani oamenilor. 

Emisiunea sa a inceput recent, iar timpul liber si-l petrece in compania fiului sau si mama acestuia. Paparazzi l-au surprins pe perzentatorul “Cash Taxi” la mare alaturi de cei doi, timp in care cel mic s-a distrat de minune: s-a balacit foarte mult, a stat si cu parintii sai la masa, mereu langa tatal lui. Catalin a fost extrem de atent la toate dorintele fiului sau si a incercat pe cat posibil sa i le indeplineasca. Andrei este un copil norocos pentru ca, desi parintii lui sunt despartiti, au pastrat o relatie de prietenie si isi cresc copilul in armonie, iar in acest fel micutul se poate bucura de compania amandurora.

“Cand m-am intors de la Exatlon, m-am gandit sa fac ceva bun pentru oameni. Acest taxi are pornirea gratuita si 0 lei pe kilometru. Cei care se vor urca in ea vor primi bani. Este vorba de o noua emisiune, pe litoral, si se numeste”Cash taxi”. Regulile sunt foarte simple pentru a obtine o cursa gratis, chiar sa primesti si banii pe ea: orice pasager are “trei vieti”. Te urci in masina, ii spui soferului destinatia, apoi trebuie sa raspunzi la trei intrebari. In cazul in care raspunsurile sunt corecte, atunci cursa este gratuita. Daca nu raspunzi corect si irosesti cele trei sanse pe care le ai, soferul este nevoit sa opreasca masina, iar pasagerul sa coboare exact in locul in care a dat ultimul raspuns gresit.

394
Loading...

Leave a Comment