Adevaratul motiv pentru care Monica Gabor a luat decizia de a parasi definitiv Romania: ‘Sunt mandra de mine pentru ca am avut curajul sa plec din tara’

August 9, 2018 Monden0
Loading...

Pe Monica Gabor o cunoaste o tara intreaga de cand a avut o relatie si a devenit, ulterior, sotia lui Irinel Columbeanu. Cei doi au luat decizia de a divorta, iar Monica s-a mutat din Romania, iar fiica lor, Irinuca, a ramas alaturi de tatal ei. O decizie foarte grea, insa a luat-o cand a simtit ca nu mai poate face presiunii din media.

Monica Gabor a acordat recent un interviu revistei okmagazine.ro si a dezvaluit adevaratele motive pentru care a luat decizia de a divorta si de a se muta intr-o alta tara. A declarat ca inainte de plecare, era in tratative cu cei de la Antena 1 pentru a deveni prezentatoarea emisiunii “Duminica in familie”. Emisiunea era prezentata de Mihaela Radulescu, insa si ea decisese la momentul respectiv sa se mute la Monaco. Initial, planul era ca toata familia sa se mute in America, insa neintelegerile si diferenta de varsta si-au spus cuvantul.

Principalul motiv pentru care Monica a luat decizia de a parasi Romania a fost faptul ca nu mai facea fata presiunii din media: “Voiam sa opresc viata pe care o aveam, pentru ca nu mai eram fericita, pentru ca cred, personal, ca nu-s facuta sa fiu persoana publica, pentru ca atunci cand esti persoana publica nu se scriu doar lucruri pozitive si sunt foarte sensibila si ma afecteaza.
Pentru mine, daca vrei sa faci o schimbare, o faci ca lumea, te muti in alta tara, de exemplu. Eu am renuntat la viata mea de acolo si multa lume nu a inteles de ce, mai ales prietenii mei de acolo… Presiunea era atat de mare incat credeam ca nu o sa mai rezist foarte mult…”

Monica Gabor a declarat ca Irina are aceleasi sentimente acum: isi doreste foarte mult sa se mute alaturi de ea in America, principalul motiv fiind faptul ca nu o recunoaste nimeni pe strada, iar acest lucru i se pare absolut minunat: “Eram la supermarket si mi-a zis: «Doamne, n-am mai fost niciodata atat de fericita intr-un supermarket, nimeni nu se uita la noi. Putem sa facem ce vrem. Putem chiar sa dansam. Uite, nu se uita nimeni la noi».”

Monica a sfatuit-o pe Irina sa se consulte si cu tatal ei, pentru ca Monica nu vrea sa il desparta pe Irinel de fiica sa, mai ales ca el a fost cel care a crescut-o: “Nu pot sa nu apreciez ce a facut Iri pentru ea si ce face in continuare. Si face sacrificii mari, si financiare, si de tot felul. Nu vreau sa o iau pe Irina de langa el si el sa ramana singur.”

3,127
Loading...

Leave a Comment