Mihaela Rădulescu tocmai a facut marele anunt pe retelele sociale! A demisionat!

Trebuie sa stii0

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania. Momentan, ea locuieste in Monaco, impreuna cu fiul ei, Ayan. Este perioada schimbarilor pentru televiziunile din Romania cu privire la grila de toamna.

In urma cu 14 ani, Mihaela Radulescu il aducea pe lume pe Ayan, un baietel care avea sa devina ratiunea ei de a trai, iar tot ce face este in primul rand pentru el. Din pacate, Ayan nu a crescut intr-o familie in adevaratul sens al cuvantului, parintii sai au divortat, in urma cu mai bine de 9 ani, cand el era destul de mic. Atunci, Mihaela a luat decizia de a se muta din Romania si de a-si creste copilul intr-o alta cultura.
Mihaela Radulescu vine in Romania doar daca trebuie sa fie prezenta la o filmare sau are un proiect in desfasurare care presupune prezenta ei obligatorie. Pana de curand, ea venea regula pentru filmarile show-ului “Romanii au talent”, dar din aceasta toamna nu va mai face parte din juriu.

Aceasta a facut anuntul printr-o postare pe o retea de socializare si nu a vrut sa dea mai multe detalii:
“Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Romanii au talent», strict din motive personale.

Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda.”

1,486
Loading...

Leave a Comment