Mimi Branescu, scenaristul serialului Las Fierbinti, vorbeste despre indragite personaje, Celentano, Bobita, Firicel si Aspirina. Uite cum a reusit sa creeze personaje atat de complexe!

August 13, 2018 Actualitate, Monden0

Mimi Branescu este scenaristul care le-a dat viata indragitelor personaje: Celentano, Bobita, Firicel si Aspirina. Uite cum a reusit sa creeze personaje atat de complexe:

Mimi Branescu este actor, dramaturg si scenarist. Nu iubeste expunerea in public sau la evenimente mondene, insa adora sa se exprime in scris, iar acest lucru ii iese foarte bine. Umorul sau este profund, plin de ironie si, uneori, sensibil. Este casatorit tot cu o acrtita, Mirela Oprisor, iar impreuna au o minunata fiica, Ana.

Talentul pe care il are este apreciat si de crticii internationali, fie ca este vorba despre seriale sau piese de teatru.

Intr-un interviu accordat de curand, acesta a dezvaluit ca nu are anumite tabieturi atunci cand scrie si nici nu trebuie sa fie intr-o anumita stare psihica pentru a crea. Totul vine de la sine si I se pare extrem de natural. Replicile taioase pe care le atribuie persoanjelor sip line de ironie fac deliciul publicului.

Desi foarte multe lume crede ca personajele sale au inspiratie in viata de zi cu zi, scenaristul a dezvaluit ca lucrurile nu stau asa, desi de multe ori personajele seamana cu persoane cunoscute. Singurul lucru pe care a vrut sa il aduca in scena a fost faptul ca fiecare actioneaza pentru interesul si confortul sau.

Acesta a completat: “Toti avem probleme de caracter. Unii mai mari, altii mai mici. Dar toti avem probleme de caracter. In serial nu invata nimeni din greseli. Niciunul nu se gandeste daca actioneaza corect din punct de vedere moral sau nu. Cred ca e de admirat sinceritatea lor. In mod normal ascundem ce gandim.

Eu am ales sa spuna fiecare ce gandeste. Si sa actioneze numai in interes propriu. E placut sa vezi pe altul ca face ce ai face si tu din cand in cand, dar nu poti, ca nu se cade. Personajele din Fierbinti nu sunt deloc preocupate de ce zice lumea despre ele, sau daca sunt, sunt la un nivel superficial.

Mie, cateodata, mi-ar placea sa fiu asa, mai nesimtit.”

5,292
Loading...

Leave a Comment