Simona Halep, reactie acida la adresa spectatorilor care au folosit limbaj inadecvat pe durata finalei de la Montreal Rogers Cup

Actualitate0

Simona Halep a avut o reactie acida la adresa spectatorilor care au folosit limbaj inadecvat pe durata finalei de la Montreal Rogers Cup.

Numarul 1 Mondial a aratat de ce ocupa aceasta pozitie. In finala de la Montreal, Simona a trecut peste Sloane Stephens pentru a doua oara in acest an. Scorul a fost strans, insa determinarea Simonei a fost mai mare: 7-6, 3-6, 6-4, dupa un maraton de 2 ore și 42 de minute.

Numarul unu Mondiala WTA si castigatoarea Grand Slam-ului de la Paris a castigat si trofeul la Montreal Rogers Cup. Sloan a felicitat-o pe Simona, dup ace aceasta a invins-o in cea de-a doua finala de anul acesta. Simona Halep facut o supriza extrordinara si a avut un discurs emotionant la festivitatea de premiere, punctand ca Slian scoate cea mai buna varianta a sa in meciurile directe si ii multumeste pentru acest lucru: “Cred ca am avut o saptamana excelenta, chiar daca am venit dupa o pauza lunga. Ii mulțumesc lui Sloane. De fiecare data ma face sa joc mai bine. Mereu e un meci disputat intre noi. Vreau sa le multumesc tuturor de aici, din Canada. Totul a fost organizat ca la carte, iar fanii m-au facut sa ma simt ca acasa.”

Insa fericirea ei nu a fost deplina si a luat imediat atitudine cand a fost vorba despre cuvintele pe care le-au adresat spectatorii pe durata meciului: “As vrea sa spun cateva cuvinte si in romana, pentru fanii din tribune. Mulțumesc pentru sustinere si pentru cei care au fost un pic altfel astazi am un mesaj: data viitoare cand veniți pe un teren de tenis, va rog sa respectați aceasta incapere. E mult prea deosebita pentru astfel de lucruri.”

1,806
Loading...

Leave a Comment