Reclama

Este oficial! Uite ce concurent a fost oficial anuntat ca va merge la Exatlon!

Sport0

Silvia Stroescu este cunoscuta gimnasta, care a cucerit aurul olimpic in anul 2004, la Atena si a devenit campioana europeana cu echipa, la Campionatele Mondiale! Dar nu acestea au fost singurele ei medalii, si in 2001 aducea tot o medalie de aur la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent.

Cunoscuta gimnasta are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale, iar acum a fost anuntata oficial ca este una dintre componentele echipei “Faimosii” la cea de-a doua editie a concursului difuzat de Kanal D, “Exatlon”. Gimnasta a incarcat o poza pe pagina sa personala de pe un site de socializare si a explicat ca acest sport inseamna foarte multa munca.

Prima declaratie pe care a dat-o cu privire la participarea sa la show-ul difuzat de Kanal D a fost plina de emotii. Gimanasta abia asteapta sa traiasca experienta din Republica Dominicana: “Am urmarit primul sezon “Exatlon” si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta, la “Exatlon”.

Prima persoana anuntata ca ar face parte din echipa “Faimosilor” la Exatlon este chiar Cristian Daminuta, care este si el foarte incantata de o asemenea experienta. Ramane de vazut daca va renunta la contractul pe care il are pentru a pleca in Republica Dominicana.

536

Reclama

loading...

Leave a Comment