Liviu Varciu are o noua iubita? Nu a vrut sa dea nicio declaratie, insa prietenul sau a spus tot

Trebuie sa stii0
Loading...

Una dintre cele mai neasteptate despartiri din lumea mondena a fost cea a lui Liviu Varciu si a Andei Calin. Insa prietenii lor erau constienti de acest lucru, asteptau doar sa se si intample! Cuplul avea foarte multe dispute in ultimul timp.

Cei doi au fost doarte discreti in legatura cu despartirea lor si au lasat loc de interpretari prin diversele “sageti” pe care si le transmiteau prin intermediul retelelor de socializare si a mijloacelor media.

In urma cu cateva zile, Liviu Varciu a fost surprins in compania unei domnisoare, care nu este Anda Calin. Nu este o persoana mondena, insa gesturile lor au lasat de inteles ca sunt la inceputul unei relatii. Liviu nu a vrut sa faca niciun comentariu cu privire la aceste poze, insa prietenul sau cel mai bun, Andrei Stefanescu, si-a spus parerea.

Este foarte apropiat de Liviu, avand in vedere ca cei doi filmeaza impreuna la o emisiune: “La cum il stiu eu pe Liviu eu nu cred ca el a intrat intr-o relatie. Poate este o amica, poate ceva din grup, el are prieteni foarte multi in Constanta. Eu nu cred ca el, la doua luni dupa ce a iesit dintr-o relatie cu copil, cu tot ce a avut el cu Anda, ar fi intrat într-o alta relatie. Poate se speculeaza, cred ca un om matur nu ar face asta niciodata. M-am vazut cu el acum cateva zile si nu mi-a spus nimic.”

Daca nu a vrut sa confirme momentan acesta relatie sau este o simpla amica, ramane de vazut.

2,292
Loading...

Leave a Comment