Castiga mii de euro, insa Razvan Simion este dat in judecata pentru neplata datoriilor! Fosta sa sotie face dezvaluiri

Trebuie sa stii0

Razvan Simion si fosta sa sotie, Dana, au fost dati in judecata de asociatia de proprietari pentru faptul ca nu si-au achitat datoriile la intretinere. Cei doi apar ca si co-proprietari asupra unui imbobil din zona Drumul Taberei.

Actualul iubit al Lidiei Buble are un salariu foarte bun la Antena 1, isi vinde imaginea pe bani grei, insa nu isi achita datoriile la intretinere. Este vorba despre primul apartament in care au locuit cei doi soti la inceputul relatiei lor, care acum se pare ca este pe numele lui Razvan, acesta ramanand al lui in urma partajului. La inceputul lunii iunie asociatia de proprietari a luat decizia de a-i da in judecata pe cei doi pentru a-si recupera prejudiciul. Actiunea a fost deschisa la Judecatoria Sectorului 6 si se asteapta primul termen al procesului.

Contactata telefonic, fosta nevasta a lui Razvan Simion, a declarat: “In 2016, in momentul in care am divortat, am facut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu sot. La vremea respectiva, eu am renuntat la partea mea de proprietate pe acea locuinta in favoarea lui! Ce sa va spun, era achitat totul la zi, si impozite, si intretinere, si facturi. Altfel NU se putea face partajul!!! In concluzie, din clipa in care totul s-a terminat intre noi si am facut intelegerea in fata avocatilor pe baza bunurilor, e ca si cum as fi vandut! Acum, nu mai am absolut nicio legatura cu trecutul. De aceea, va spun clar ca nu trebuie sa fiu chemata in niciun fel de calitate in fata oamenilor legii! Repet, din mai 2016, fostul meu sot figureaza la Finante, sector 6, ca unic proprietar si sunt datoriile LUI din punct de vedere legal! Adevarul este acesta si nu poate fi contestat de nimeni.”

Avand in vedere ca acesta figureaza ca si unic proprietar, acesta trebuie sa se ocupe de plata datoriilor sau gasirea unui acord de stingere a litigiului. La divortul lor din 2016, cei doi au decis ca vila din Corbeanca sa ramana a Dianei si a copiilor, iar apartamentul sa ii revina lui Razvan. Acum, trebuie sa suporte consecintele.

 

 

4,613
Loading...

Leave a Comment