Reclama

Gigi Becali ii trimite mesaje inainte de fiecare meci si se roaga pentru Simona Halep: ‘Ea pentru mine e…’

August 21, 2018 Actualitate, Monden, Sport0

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati romani, dar si unul dintre cei mai mari suporteri ai Simonei. Acesta se roaga pentru numarul 1 mondial ca si pentru Steaua. Inainte de meciuri ii trimite mesaje de incurajare si de motivare.

Cea mai buna tenismena din lume se bucura de sustinerea unuia dintre cei mai bogati oameni din romania, care se roaga de cate ori are ocazia pentru ea. Gigi Becali este foarte mandru de Simona, mai ales ca este machidoanca, precum el. A declarat ca se roaga asa pentru doua lucruri: Steaua, marea sa dragoste, si pentru Simona Halep:

“La rugaciune spune ca trebuie sa te rogi si pentru aproapeale tau. Pentru Steaua, am zis las-o incolo, ca mai avem timp. Simona este singurul om pentru care ma rog ca si pentru Steaua. Adica tin crucea la gura si pe Hristos in piept. Si trag, il respir pe Hristos si-l tin pana se termina mingea. Si am emotii pentru ea ca si pentru Steaua. Suntem romani, suntem aromani, adica inaintea romanilor, aici pe pamantul asta, asa se spune. Noi suntem traci. Cel mai mare fotbalist din toate timpurile este machidon, acum cea mai mare tenismena din toate timpurile… ca nu mai e alta ca ea, e Simona. Ea e pentru mine asa, o satisfactie, o mandrie. Daca nu era machidoanca, poate nu ma rugam asa pentru ea. Ca m-am rugat in lacrimi. Poate nu ma rugam in lacrimi. Ziceam: ‘Doamne, ajut-o pe ortodoxa noastra!’. Dar pentru ea ma rog in lacrimi.”

Inainte de meciurile foarte grele ale Simonei, Gigi Becali ii trimite mesaje de incurajare. Milionarul sustine ca i-a trimis mesaj inainte de meciul cu Sarapova si l-a castigat, dar si inaintea celui cu Ostapenko, care a avut acelasi deznodamant. Gigi Becali sustine ca ii aminteste mereu ca trebuie sa se foloseasca de talentul sau si sa parieze ca ii va aduce victoria.

6,741

Reclama

loading...

Leave a Comment