Horia Brenciu a vorbit despre noua provocare pentru Mihai Bendeac, prezentatorul X Factor: ‘Mihai face totul pentru…’

August 22, 2018 Monden0

Cuplul care prezenta “X Factor”, format dintre Razvan si Dani, a fost inlocuit cu Mihai Bendeac si Vlad Dragulin. Deja au inceput preselectiile, asa ca toata echipa este plecata in tara in cautarea noilor talente. Este pentru prima data in postura de prezentator, iar Mihai Bendeac are emotii teribile. Din spusele lui Horia Brenciu, acesta se descurca foarte bine.

Juratul de la “iUmor” este obisnuit cu scena si camerele, nu ar fi trebui sa mai aiba emotii, insa aceasta noua ipostaza este o premiera pentru el si spera sa duca la bun sfarsit provocarea venita odata cu “X Factor”. Desi cei doi prezentatori s-au schimbat, componenta juriului “X Factor” ramane aceeasi: Delia, Stefan Banica Jr., Carlas Dreams si Horia Brenciu. Daca Mihai Bendeac se cunoaste deja cu juratii, cu Delia este foarte bun prieten, cu Stefan Banica este coleg la teatru si ii va fi mai usor sa se integreze, lui Vlad ii va fi putin mai greu. “Voi incerca pur si simplu sa traiesc o experienta, sa ajut niste oameni si sa ma vindec de anxietate si timiditate. Rolul meu este de om,” a declarat Mihai Bendeac. Daca lucrurile vor sta chiar asa, vom vedea in primele editii ale show-ului “X Factor”.

Horia Brenciu a marturisit recent ca Mihai Bendeac se descurca foarte bine si: “face totul pentru ca toti concurentii sa aiba mai multa incredere in ei.”

Mihai Bendeac si-a exprimat fericirea inca de la inceput pentru faptul ca va fi coleg cu Vlad: “Am simtit nevoia sa nu fiu singur. Si, totodata, cineva trebuie sa aiba grija de concurenti pana ajung efectiv in backstage. In plus, Vlad este aici pentru ca asa merita! Si-n sens pozitiv, si-n sens negativ.”

 

2,138
Loading...

Leave a Comment