Oana, fosta sotie a lui Kamara are o noua relatie! Uite ce parere are cantaretul despre acest lucru

August 22, 2018 Monden0

Nu a trecut mult timp de la divortul dintre Kamara si Oana, care tinea prima pagina a ziarelor. Artistul a fost surprins de paparazzi ca si-a gasit foarte repede fericirea in bratelei altei femei si a anuntat despartirea de sotia sa. In prezent, Kamara este indragostit de o fata de 24 de ani, din Brasov pe care a cunoscut-o mall! Roberta Alexa, noua iubita a artistului, este frumoasa foc! Nu-i de mirare faptul ca acesta s-a indragostit atat de repede de ea.

Dupa nenumarate scandaluri iscate de relatiile lui Kamara de dupa divort, a venit si randul Oanei sa se afiseze cu noul iubit in ipostaze tandre. Aceasta pare extrem de fericita in bratele actualului barbat din viata sa. Dupa divortul rasunator si dupa ce si-au spalat rufele in public, Oana a gasit puterea sa zambeasca din nou. Cel care a facut poza si a incarcat-o pe retelele de socializare este chiar iubitul Oanei, care a scris si cateva cuvinte adresate iubitei sale: “La naiba, ochii tai!”

Desi are o alta relatie, reactia lui Kamara nu a intarziat sa apara: “Ma inteleg foarte bine cu iubitul ei. Alex este un baiat de treaba. Are grija de Oana. Eu studiez personajul, si nu ma refer doar la el. Am verificat si stiam ca este un om foarte ok. Si Andrei il stie. Ma bucur foarte tare ca sunt impreuna. Le doresc tot binele. Este un punct de echilibru in viata Oanei. Mai bine ca nu ne-am cunoscut inainte sa fie cu Oana, ci dupa.”

1,597
Loading...

Leave a Comment