Uite cat castiga pe luna fiul Vioricai Dancila! Este angajat la o firma petroliera la care Statul Roman detine actiuni

Trebuie sa stii0

Stiind ca presa este interesata de salariul fiului Premierului Romaniei, acesta la avut trecut “secret”. Dar acum s-a aflat cat castiga acesta! Lucreaza la o importanta companie petroliera, iar Statul Roman este actionar la aceasta, detinand 20% din actiuni. Facand o medie, salariul lui Victor Dancila a fost de aproximativ 3.700 de lei, iar in anul fiscal 2017 acesta a avut castiguri de aproximativ 44.400 de lei.

Si nora Vioricai Dancila lucreaza cu Statul Roman, mai exact este angajata a Primariei Sectorului 5. Elena Dancila are functie de Consilier Juridic si cel mai probabil a fost angajata de soacra sa. Luand in considerare locul sau de munca, aceasta este nevoita sa completeze in fiecare an o declaratie in care se declara veniturile familiei. Pana acum, Elena Dancila a refuzat sa faca public salariul sotului sau, scria in dreptul acestuia: “Conform fisei fiscale”. In luna mai a acestui an, aceasta a facut o declaratie rectificativa, iar toata lumea a putut sa vada ce salariu are Victor. Nora Vioricai Dancila aduce in casa de doua ori mai putin decat sotul sau, aproximativ 28.190 de lei pe an, asta insemnand o medie de 2.350 de lei pe luna.

Elena Dancila nu este constanta in declaratii: tot anul trecut a “uitat” sa declare un apartament detinut de fiul Vioricai Dancila, obtinut prin “donatie” in anul 2013. Cei doi si-au achizitionat si un autoturism Wolskwagen Passat, model nou, cumparat cu bani cash. Surprinzator este faptul ca cei doi nu au lucrat pana in anul 2017, practic nu au avut niciun venit pana in momentul angajarii la firma petroliera si la primarie.

19,197
Loading...

Leave a Comment