Monden

Fuego implineste azi 42 de ani! A lansat o piesa noua chiar de ziua lui si merge sa asculte marea: „Am invatat in ani sa fiu mai bun…”

Fuego, pe numele lui Paul Surugiu, este un artist cunoscut si foarte indragit in Romania. De ani de zile spectacolele sale se tin cu casa inchisa, iar de curand si-a descoperit pasiunea pentru pictura. Din profitul pe care il face prin vanzarea tablourilor, acesta ajuta alti copii care nu au posibilitati financiare prin proiectul „Art by Fuego”.

Nu are o placere deosebita in a face mari petreceri de ziua, nu isi doreste sa isi petreaca timpul contorizand anii care au trecut, ci prefera sa cante din suflet pentru publicul sau. Muzica sa nu este intalnita la posturile de radio, nefiind atat de comerciala cum se cere acolo, dar toate spectacolele sale le sustine cu casa inchisa, semn ca este foarte apreciat de public. Pentru el aceasta este cea mai mare implinire in viata sa – isi face auzita muzica, iar lumea vine la spectacolele sale.

Ziua sa de nastere este vara, asa ca aniversarea sa il prinde mereu pe litoral. Cantaretul are un ritual simplu pentru ziua sa: „Nu sunt nici un mare admirator al zilelor de nastere, tocmai de asta nu sarbatoresc in nici un fel. Merg pe litoral, ascult marea, iar seara cant pentru publicul meu drag, la Mangalia si la Techirghiol.”

Un proiect de suflet al interpretului este „Art by Fuego”, prin care acesta ajuta foarte multi tineri fara posibilitati financiare, care isi doresc sa aiba o cariera in muzica, dar nu au bani suficienti pentru a urma lectii de canto sau instrumentul favorit.

Artistul este in permanenta legatura cu fanii sai si nu lasa pe nimeni sa se ocupe de pagina sa oficiala de Facebook, vrea sa le raspunda tuturor personal.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top