Lista celor 10 concurenti Faimosi s-a inchis! Iata toate numele celor care vor concura in cel de-al doilea sezon la Exatlon!

August 23, 2018 Trebuie sa stii0

Dupa succesul primului sezon al concursului, urmeaza cel de-al doilea mai surprinzator, dupa cum anunta producatorii. Cosmin Cernat este prezentatorul acestui concurs difuzat de Kanal D, iar asteptarile sale sunt enorme pentru urmatorul sezon.

Considera ca s-a odihnit suficient si si-a incarcat bateriile, iar acum s-a apucat sa isi faca “temele” pentru cel de-al doilea sezon al indragitului show. Pana in momentul de fata au fost anuntate numele doar catorva concurenti, iar Cosmin Cernat nu a vrut sa dezvaluie mai mult. S-a rezumat la a spune cateva lucruri in ceea ce il priveste:

“Asteptarile mele pentru cel de-a doilea sezon Exatlon sunt uriase! Deja toti cei care vor fi prezenți in Republica Dominicana, in postura de concurenti, au la ce sa se raporteze. A fost un nivel al competitiei foarte ridicat si cred ca si noii concurenti vor da totul ca sa reuseasca acolo, pe traseele sportive.

S-a aflat si echipa completa a Faimosilor care va pleca in Republica Dominicana. Ultimii doi anuntati au fost Cristi Pulhac, fostul fotbalist dinamovist, si Monica Rosu, una dintre cele mai apreciate gimnaste ale Romaniei, dublu medaliata cu aur la Jocurile Olimpice desfasurate la Atena in anul 2004. Ceilalti 8 concurenti sunt: Whats Up – cantaret si producator muzical, Lili Sandu – cantareata si actrita, Adrian Blindaru – baschetbalist, Ana Georgescu – campioana nationala si internayionala la gimnastica ritmica, Yamato – campion mondial la kempo, Cristina Nedelcu – multipla campioana mondiala la gimnastica aerobica, Silvia Stroescu – campioana olimpica la gimnastica si Mirel Dragan – campion national, european si mondial la Kempo. Cei 10 abia asteapta sa fie anuntati data la care vor pleca in Republica Dominicana pentru experienta vietii lor.

7,015
Loading...

Leave a Comment