Trebuie să știi

Meghan Markle s-a saturat de declaratiile tatalui ei si planuieste sa il faca sa taca definitiv! Uite ce are de gand sa faca!

Vesnicul scandal dintre familia lui Meghan Markle si casa regala este departe de a se termina. De la dezvaluiri despre viata lui Meghan Markle dinainte de a fi actrita pana la a-l indemna pe printul Harry sa nu se casatoreasca si sa anuleze nunta cat mai are timp. Acestea sunt cateva dintre subiectele care au tinut prima pagina a ziarelor.

Nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle a fost una dintre cele mai asteptate ale anului, dar si cea mai controversata! A fost presarata de foarte multe scandaluri venite din parte persoanelor la care te astepti cel mai putin: familia ducesei de Sussex. Iar scandalul este departe de a se termina.

Meghan a pastrat mereu distanta si nu a intervenit in acest conflict, nu a dat nicio declaratie care sa alimenteze reactiile tatalui sau sau a rudelor din partea sa, dar acestea par sa nu se mai opreasca. S-a hotarat sa termine acest scandal, iar tatal ei sa nu mai dea declaratii care starnesc valuri de reactii in spatiul public, asa ca va merge in SUA, la mama sa. Surse din interiorul palatului sustin ca Ducesa vrea sa o roage pe mama sa sa intervina in acest conflict si sa il aplaneze pe cat posibil.

Motivul pentru care Meghan refuza sa stea de vorba cu tatal sau este nesiguranta pe care i-o ofera acesta si faptul ca este sigura ca o sa vanda presei toate discutiile cu ea: „Ceea ce o face sa fie foarte frustrata este faptul ca in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat, tatal ei nu-si asuma deloc responsabilitatea si mereu considera ca responsabili sunt altii. Cu cat el vorbeste mai mult cu presa, cu atat ea va vrea sa stea mai departe de el. Intr-o lume ideala ea s-ar duce oricand la el sa vorbeasca dar se teme ca va divulga totul presei.”

Meghan Markle provine dintr-o familie birasiala, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Daca mama lui Meghan, Doria Ragland, este o prezenta extrem de discreta si rezervata in ceea ce priveste viata ei si a fiicei sale, nu putem spune acelasi lucru despre tatal ei. Acesta nu rateaza nicio ocazie pentru a-si denigra fiica, desi de multe ori pare ca nu ii vrea raul. Acesta a acceptat sume de bani importante pentru a da interviuri si a face cateva poze tip paparazzi.

Recent, a continuat seria acuzelor la adresa casei regale. De data aceasta a fost si fiica sa in vizor: „Va spun, am ajuns la limita cu Meghan si familia regala. Sunt pe cale sa explodez. Ce ma enerveaza este simtul de superioritate al lui Meghan. N-ar fi nimic fara mine. Eu am facut-o ducesa care este astazi. Tot ce Meghan este, eu am facut-o.”

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top