Telenovela dintre Ilie Nastase si Brigitte continua! Uite ce a declarat Ilie: “… este foarte aiurea sa taci si să înghiți”

Monden0

Ilie Nastase si Brigitte se afla in plin proces de divort, insa nu stie nimeni daca se va finaliza telenovela dintre ei de aceasta data. Acum, fosta sotie a tenismenului a revenit la sentimente mai bune si ii cere iertare pentru ca l-a tarat in acest scandal mediatic.

Au trecut prin foarte multe incercari si scandaluri pana in momentul de fata, ambii parteneri au fost acuzati de infidelitate. De aceasta data, se pare, ca este definitiva decizia. Brigitte a anuntat ca tocmai a inceput o noua relatie. Nici Ilie Nastase nu s-a lasat mai prejos si s-a afisat cu noua sa iubita in ultimele zile.

Abia in ziua in care s-a hotarat sa isi ia toate lucrurile din casa unde a locuit 5 ani cu Ilie Nastase s-a hotarat sa spuna adevaratul motiv pentru care s-au despartit si de ce nu a vrut sa mai continue aceasta relatie: “E totul pus in valiza. Nu am facut-o pentru un barbat, am, facut-o pentru mine, pentru ca m-am saturat sa fiu inselata si sa traiesc stiind ca sotul meu cauta pe Messenegerul facut de mine si pe Facebook-ul facut de mine femei. Ca vorbeste cu ele si le abordeaza… este foarte aiurea sa taci si să înghiți. Aceasta este casa mea, casa unde am buletinul, mi-a zis ca daca nu plec in 48 de ore imi pierd gentile, Hermes-urile, dar eu mi-am dat seama de faptul ca oricum i-a parut rau ca le-a cumparat si a venit dupa ele in urma cu doua saptamani. Nu am ce sa spun mai mult decat ca fiecare isi traieste viata. Rostul meu aici s-a încheiat, am avut un rost opt ani de zile pentru a pune in indoiala aceasta casa, pentru a pune in indoiala viata unui om.

Am crezut ca o sa-si revina si ca o sa se schimbe, ca o sa fie un om devotat, asa cum mi-a promis la inceput. Amanunte nu vreau sa dau, spun doar ca sapte ani de zile nu l-am inselat nici macar cu gandul si ca am muncit ca un caine, ca toata lumea m-a vazut, m-a vazut lumea cu masini pe care mi le-am cumparat in leasing.
Am pornit pe drumul asta nu intinzand mana, am doi copii din alta relatie si am fost invidiata, am fost aratata cu degetul, pentru ce? Pentru ca am tacut si am inghitit. Sotul meu era cu alte femei, dar nu am vrut sa-l fac de ras.”

Se pare ca problemele dintre cei doi sunt mul mai serioase decat au lasat sa se vada la exterior.

3,172
Loading...

Leave a Comment