Veste mare pentru Cabral si Andreea Ibacka! Au aflat ce sex are copilul lor! Sotia prezentatorului este foarte fericita!

August 23, 2018 Monden0

Andreea si Cabral si-au inceput frumoasa poveste de dragoste in urma cu mai bine de 10 ani, iar de atunci au trecut prin numeroase incercari. Din fericire, au trecut cu bine peste acele episoade. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar in anul 2011 au decis sa se casatoreasca.

Declara ca sunt pregatiti de cativa ani sa devina parinti, iar acum li se indeplineste un mare vis. Au anuntat faptul ca Andreea este insarcinata intr-un mod original, printr-o fotografie in care cei doi apar alaturi de cateii lor, fiindu-le atribuite diferite roluri, dar si un scan pentru copii!

Andreea este foarte emotionata, mai ales pentru ca este prima ei sarcina. Cabral este cel care o sustine, avand si experienta de la nasterea lui Inoke, primul copil al lui Cabral.
Sotia lui Cabral stie ca trebuie sa isi faca toata analizele pentru a fi sigura ca evolutia bebelusului este in regula si nu vor avea parte de nicio neplacere pe parcursul sarcinii sau la nastere. De curand aceasta a aflat ca va avea o fetita si a impartasit acest lucru cu toti prietenii sai virtuali.

“O sa avem o fetita”, a scris blonda pe Facebook, fiind in al noualea cer, pentru ca ea a declarant ca isi doreste o fetita din tot sufletul, chiar s-a gandit la ce nume i-ar pune: Rania.
Cabral si Andreea sunt nerabdatori sa isi tina copilul in brate, iar acest lucru nu va mai dura mult, Andreea fiind deja in ultimul trimestru al sarcinii.

5,337
Loading...

Leave a Comment