Reteta de piept de pui invelit in bacon servit cu garnitura de ciuperci!

August 28, 2018 Retete0

O combinatie foarte des folosita in bucatarii este cea dintre pieptul de pui si ciuperci. Iar cand adaugi si putin bacon, rezultatul este extrem de delicios. O poti prepara cand esti in pana de idei sau vrei sa iti surprinzi familia.Ciupercile sunt o sursa foarte buna de fibre, vitamine si minerale, la care se adauga potasiu, fier si seleniu.

Ingrediente necesare pentru a prepara piept de pui invelit in bacon:

  • 1 piept de pui
  • 10 felii
  • bacon
  • 150 g branza
  • cheddar rasa
  • 250 g galbiori
  • 500 g champignons
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel, dupa gust
  • ulei.

Mod de preparare piept de pui invelit in bacon:

Loading...

Ciupercile se spala si se lasa la uscat pe prosoape de hartie. Apoi se felieaza si se condimenteaza cu sare, piper si usturoi pisat pe deasupra. Se pun 3 lingurite de ulei si apoi se amesteca bine. Ciupercile se pun intr-o tava si se lasa acolo. Intre timp, pieptul de pui spalat in prealabil se taie in bucati – aproximativ 5 la numar. Fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele pe un fund de lemn, se adauga sare si piper si apoi asezi cate 2 felii de bacon, pui branza si le rulezi. Deasupra ciupercilor se aseaza rulourile de piept de pui si apoi se acopera tava cu folie de aluminiu. Cuptorul se lasa la preincalzit la 180 de grade. Preparatul se lasa in cuptor pentru aproximativ 50 – 60 de minure, apoi se scoate si se lasa putin la racit. Se presara putin patrunjel tocat, in functie de preferintele fiecaruia.

7480
Loading...

Leave a Comment