Reclama

Exatlon, sezonul 2. Prima nemultumire a Faimosilor: “V-am spus ca degeaba…”

Monden0

In urma cu o saptamana echipa de productie si concurentii au plecat catre Republica Dominicana. Dupa cateva zile pentru a se acomoda cu orarul si temperaturile, acestia s-au apucat sa filmeze pentru cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon. Aseara a fost difuzat primul episod, iar tensiunile intre concurenti incep sa isi faca simtita prezenta.

Cosmin Cernat este prezentatorul concursului “Exatlon”. Dar producatorii au mai pregatit ceva extra pentru fanii show-ului: o noua emisiune, numita “Fan Arena”, prezentata de Ilinca Vandici si Vladimir Draghia. Aici puteti gasi momente care nu vor fi difuzate la televizor.

Pentru Vladimir Draghia este pentru prima data cand este in postura de prezentator si recunoaste ca are emotii, insa totodata este cel care ii poate intelege cel mai bine pe concurentii noului sezon: “Cunosc instrainarea, emotia, speranta, lupta de acolo, ceea ce ma va ajuta sa ii inteleg, sa empatizez cu concurentii noului sezon <Exatlon>. Voi incerca sa le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor.”

In Republica Dominicana cele doua echipe deja au inceput sa se dueleze. Cum miza este mare, deja au inceput tensiunile si strategiile. Cristina Nedelcu este multipla campioana mondiala, europeana si nationala la gimnastica aerobica si a reusit sa aduca puncte importante pentru echipa. Este o fire perfectionista, careia nu ii place sa se avante fara a avea o strategie bine pusa la punct. A incercat sa isi impuna punctul de vedere, insa nu a reusit. Cand echipa Faimosilor a pierdut, aceasta a rabufnit:

“V-am spus ca degeaba trimiteti cel mai rapid om pe traseu, Trebuie sa invatam sa facem o strategie”.

1,791

Reclama

loading...

Leave a Comment