Reclama

Liviu Varciu regreta ca nu a fost alaturi mereu de fiica sa, Carmina, ar a declarat ca se va schimba! Uite ce a spus acesta!

September 12, 2019 Monden0

Liviu Varciu a anuntat despartirea de Anda Calin la numai cateva luni de la botezul fiicei lor. Nimeni nu se astepta la aceasta mutare, mai ales ca toata lumea observase schimbarea in bine a lui Liviu de cand a devenit tatic a doua oara.

Liviu Varciu si Anda Calin au format un cuplu minunat, iar atunci cand Anda a ramas insarcinata, Liviu a fost in al noualea cer! Nasterea fiicei lui l-a schimbat, acesta ajungand sa  ii faca baita fiicei lui, sa ii aline disconfortul creat de colici si chiar sa schimbe scutece, lucru pe care nu si-l imagina ca-l va face! Putina lume stie insa, ca Liviu mai are o fata dintr-o casatorie anterioara si ii pare foarte rau ca nu i-a fost alaturi in tot acest timp! Si-ar fi dorit sa nu piarda toate momentele importante din viata ei!

Momentan, Liviu Varciu incearca sa petreaca mai mult timp alaturi de Carmina si de a-i face toate poftele: cei doi gatesc impreuna, se plimba, merg la cumparaturi. Fiica sa se afla in vacanta la Bucuresti, iar acesta a decis sa o ia cu el pe platourile de filmare ale serialului “Fructul Oprit”. Aceasta a fost extrem de incantata de surpriza pe care i-a facut-o cantaretul si imediat si-a intrat in rol. Liviu Varciu a imortalizat momentul si a incarcat filmuletul pe o retea de socializare, impreuna cu mesajul: “Este mai talentata decat tac-su.”

La momentul respectiv, Liviu a declarat: “Am fost un tata groaznic si nu pentru ca asa a fost vremea. Imi pare rau pentru ca nu am stat mai mult alaturi de fata mea mare. Am pierdut o gramada de lucruri importante. E greu pentru amandoi, dar ea stie ca o iubesc foarte tare si va ramane primul meu copil.” Liviu a declarat ca nu vrea sa repete aceasta greseala si cu fetita pe care el o are impreuna cu Anda.

Acum ca cei doi s-au despartit, Liviu a rugat-o pe Anda sa nu o lase pe Anastasia  sa creasca departe de el, si sa o lase pe aceasta sa creasca in casa lui, sa-i poata fi alaturi. El vrea sa fie acolo atunci cand micuta va face primii ei pasi sai cand va incepe sa vorbeasca. Nu vrea sa rateze nicio zi de nastere a sa, sau sarbatorile importante, precum Craciunul sau Pastele!

Reclama

3,065

Reclama

loading...

Leave a Comment