Reclama

Fosta asistenta a lui Teo Trandafir, cunoscuta ca ‘Tanta”, a dezvaluit care este adevarata relatie dintre cele doua

September 13, 2019 Trebuie sa stii0

Au existat nenumarate speculatii pe tema relatiei dintre Teo Trandafir si fosta sa colega Nuami Dinescu. Majoritatea au spus ca nu s-au inteles niciodata si ca existau foarte multe divergente intre cele doua, dar nu lasau se sa vada pe micile ecrane.

In urma cu cativa ani de zile Teo Trandafir prezenta o emisiune de succes pe postul national ProTV. La un moment dat, aceasta a avut si asistenta, Tanta! Numele real al actritei este Nuami Dinescu! Intr-un interviu acordat recent a tinut sa clarifice care este relatia dintre ea si Teo Trandafir pentru a se incheia seria suspiciunilor.

“A fost o relatie buna, cum s-a vazut la televizor. Din punct de vedere profesional, a fost cea mai fericita relatie care se putea. A fost o combinatie buna, o chimie buna, pentru ca se imbinau spontaneitatea si lectura ei cu ceea ce stiam eu“, a declarat “Tanta”. Aceasta considera ca unul dintre cele mai importante lucruri pentru prezentatori este relatia din platou si ceea ce transmit telespectatorilor, chiar daca in pauza sau dupa terminarea emisiunii se cearta sau au discutii in contradictoriu.

Intrebata daca poate face o retrospectiva a perioadei in care a lucrat cu Teo, a raspuns sincer: “A fost o relaţie foarte buna, eu am invatat lucruri de la ea si am facut-o fara sa-mi spuna ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era buna cu toata lumea.  Dovada ce a ramas.Noi nu ne-am certat niciodata, o singura data am avut un diferent pe niste date istorice, in rest nu ne-am contrat niciodata. A fost o perioada in care am invatat lucruri, asa ma raportez la acea perioada. Iar ea a fost omul care mi-a zis sa nu zic niciodata nu, indiferent cat de greu mi-ar fi.”

5,927

Reclama

loading...

Leave a Comment