Reclama

Ionut Dolanescu are trei copii superbi! Uite ce pasiuni au cei mici!

September 13, 2019 Trebuie sa stii0

Ionut Dolanescu si sotia sa, Doinita, sunt impreuna de 11 ani si au impreuna 3 copii superbi! Acestia declara ori de cate ori au ocazia ca se iubesc ca in prima si ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia frumoasa pe care o formeaza.

Cei 5 au venit pentru prima oara intr-o emisiune televizata in formula completa si au vorbit despre pasiunile lor. Cei doi soti au descoperit pe parcursul a 11 ani ca au foarte mult pasiuni comune si fac tot posibil sa isi rezerve timp pentru mici lor placeri si pentru a petrece timp impreuna. Atunci cand nu au concerte in Romania, acestia “fug” in America. Isi iau si cei trei copii cu ei si profita de timpul liber, avand diverse activitati.

In timpul unui interviu, acestia au dezvaluit ca fac o echipa perfecta: “Am fost haraziti de Dumnezeu unul pentru celalalt. Suntem de aproape 11 ani impreuna, ne intelegem aproape perfect. Ne completam reciproc. Facem atmosfera impreuna. Ea face parte din mine. Avem foarte multe in comun.”

“Vlad si Ioana studiaza vioara. Iar cel mic a facut o criza sa-l luam cu noi. La doar 3 ani e fericit cand il luam la spectacole. Tind sa cred ca va canta. Vladut ar dori sa fie actor”, a marturisit Ionut. Vlad s-a apucat de vioara pentru ca a vazut-o pe mama sa si ii placea foarte mult sa o asculte cantand. Pasiunea pentru vioara a mostenit-o si Ioana, care a participat recent la primul ei concurs de acest gen, la Tulcea: “Seamana si cu mami si cu tati. Amandoi ne implicam. Iar cel mic, Vladut, toata ziua merge cu microfonul prin casa.”

 

2,232

Reclama

loading...

Leave a Comment