Lifestyle

O femeie, care tocmai a implinit 100 de ani, a dat un raspuns neasteptat, dar si amuzant la clasica intrebare: ‘Care este secretul?’

Nu multi reusesc sa traiasca pana la varsta de 100 de ani, iar fericitii sarbatoriti se lovesc mereu de intrebarea: „Care este secretul?”

Este si cazul acestei britanice, Eileen Maher, care a fost intrebata la randul ei care este secretul longevitatii, iar raspunsul ei a fost amuzant si la indemana. Femeia traieste de aproximativ trei ani intre-un azil, mai exact de cand a murit sotul ei. Aceasta a declarat ca nu poate locui singura in casa, asa ca a ales aceasta varianta, mai ales ca cei doi nu au avut copii, asa ca nu ar fi avut cine sa ii treaca pragul si sa ii aline batranetea.

Batranica a lucrat toata viata ei intr-o fabrica si a declarat ca de-a lungul vietii nu a avut multe placeri vinovate, insa cu siguranta nu a rezistat in fata unei beri. Asa ca nu si-a refuzat niciodata aceasta placere. A sustinut ca niciodata nu a exagerat cu consul acesteia, dar atunci cand are pofta, desface o cutie si bea un pahar. Batranica a marturisit ca dintotdeauna a tinut cont de micile sale bucurii si a incercat pe cat posibi; sa si le puna in practica. Vis-a-vis de bere, ea declara ca ii este vesnic recunoscatoare pentru ca a ajutat-o sa traiasca mai mult.

Eileen Maher si-a cunoscut sotul la 33 de ani. Cei doi s-au cunoscut in barul unui hotel, el fiind pianist. A fost dragoste la prima vedere din partea amandurora, iar in anul 1951 s-au casatorit. Intreaga lor viata a fost o aventura – cei doi au plecat in luna de miere si nu s-au mai intors acasa. Atat de mult le-a placut locul ales pentru vacanta, incat au ramas vesnic in Blackpool.

Batrana mai asteapta un singur lucru in acest moment – scrisoarea de la Regina. Monarhul britanic respecta traditia si trimite cate o scrisoare de felicitare oricarei persoane care implineste 100 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top