Reclama

O femeie din Mehedinti a primit acasa gunoiul pe care l-a aruncat in padure. Uite de unde au aflat adresa ei pentru a-l returna

September 13, 2019 Trebuie sa stii0

O femeie din Mehedinti a promit o lectie de moralitate de la un barbat care se afla la cules de plante medicinale. In apropierea unei paduri, acesta cauta plante tamaduitoare, cand a zarit o femeie care si-a aruncat gunoiul menajer, fara sa o intereseze ca nu este un loc special amenajat pentru acest lucru.

Barbatul se afla la cules de plante medicinale in zona Dealului Bujorascu a mers si s-a uitat in gunoiul lasat de aceasta doamna si a gasit facturi care indicau adresa domiciliului. Vazand ca drumarii au venit in urma acesteia sa stranga gunoiul, tanarului nu i s-a parut normal, asa ca a luat atitudine. Revoltat de gestul respectivei doamne, de a-si lasa pe marginea soselei gunoiul menajer, a luat decizia de a-i trimite gunoiul inapoi acasa. Transportul a fost platit de cetateanul in cauza, care a vrut sa ii dea o lectie si ca respectiva persoana sa nu isi mai arunce gunoiul decat in locurile special amenajate.

Ion Tudor, seful Sectiei Drumuri Nationale Targu-Jiu, a fost impresionat de gestul facut de tanarul care se afla pe camp la momentul respectiv: “Ea a aruncat gunoiul si un cetatean intrigat, cu puternic simt civic, i-a trimis coletul acasa. A lasat in gunoi si facturi, dar si alte acte. A aruncat inclusiv pampers. In paduri se arunca destul de multe gunoaie. Este un exemplu de urmat, poate asa o sa se inteleaga ca nu este normal sa aruncam gunoiul peste tot. Intamplarea a avut loc pe Dealul Bujorascu.

Il felicitam pe domnul care a facut acest gest, a si platit transportul. Gunoiul a ajuns la destinatie, 11 kilograme in total si a fost primit, nu s-a intors la expeditor. Omul a trimis coletul cu confirmare de primire. Era la cules de plante medicinale si cand a vazut gunoiul ne-a spus ‘stati, ca i-o facem, ii trimitem gunoiul acasa!”

1,396

Reclama

loading...

Leave a Comment