Reclama

Uite cat de mare s-a facut fiu regretatei Madalina Manole! Vrea sa pastreze vie memoria mamei sale

September 13, 2019 Monden0

Fiul regretatei Madalina Manole a crescut si pe zi ce trece este din ce in ce mai frumos. Acesta isi doreste din tot sufletul sa mentina vie amintirea mamei sale, asa ca a decis sa se alature membrilor din Asociatia Madalina Manole.

Dupa decesul artistei, fan clubul oficial al acesteia s-a transformat in Asociatia Madalina Manole si are ca scop pastrarea vie a amintirii fetei cu parul de foc, iar micutul Petru Mircea Junior vrea sa ia parte la aceasta actiune.

In urma cu 8 ani, indragita artista a decis saparaseasca aceasta lume, iar in urma sa a lasat un copil de un an de zile si un sot indurerat. Familia si fanii au plans-o ani la rand si nici pana acum nu au uitat-o. Petru Mircea Junior avea un an si o luna cand mama sa a luat decizia de a parasi aceasta lume. Tatal sau si familia au incercat pe cat posibil ca acesta sa nu simta lipsa figurii materne in viata sa. De atunci, baietelul a fost crescut de catre tatal sau si de bunicii paterni, iar acum s-a transformat intr-un veritabil adolescent, are 9 ani si seamana izbitor cu mama sa.

Recent, pe un site de socializare  a fost incarcata o poza in care cel mic apare alaturi de cunoscutul magaician Robert Tudor. Se pare ca micutul Petru Junior a luat parte la un spectacol oferit de prezentatorul emisiunii “Vocea Romaniei Junior”, apoi a mers in culise sa faca o poza cu el pentru ca il admira foarte mult.

23,708

Reclama

loading...

Leave a Comment