Iulia Vantur a dat un interviu in care a vorbit despre viata sa din acest moment: ‘Cel mai mult din Romania imi lipsesc…”

September 16, 2019 Actualitate, Monden0

Fosta prezentatoare de televiziune este momentan stabilita in India si locuieste alaturi de iubitul ei Salman Khan. In prezent, este actrita alaturi de iubitul ei, ba chiar s-a apucat si de cantat!

Iulia Vantur a slabit, iar acum afiseaza forme de invidiat! In ultima perioada luase mai multe kilograme in plus, iar acest lucru a facut-o sa urmeze o cura de slabire. Intrebata despre greutatea sa oscilanta, fosta prezentatoare a fost extrem de sincera:

“Am revenit usor la ceea ce eram inainte. Am luat in greutate si pentru ca am renuntat la fumat, pentru am inceput sa iubesc prea mult mancarea indiana si ca urmare a unui tratament pe care l-am urmat acum ceva timp. Ulterior am fost mai atenta la ceea ce am mancat, dar a contat mult si faptul ca am oprit acel tratament.”

Iulia Vantur a declarat ca se simte foarte norocoasa ca are posibilitatea de a explora atat de multe lucruri frumoase si ca nu ii pare rau de nicio decizie luata pana acum pentru ca toate au fost luate cu sufletul si considera ca asa nu ai cum sa dai gres. Experienta aceasta a intarit-o foarte mult si a facut-o sa aiba mai multa incredere in ea si este foarte fericita ca a reusit intr-o tara straina:

“Am simtit ca vibrez cu locul respectiv, in India. Am simtit ca e un loc familiar, poate are legatura cu vietile de apoi. Nu spun ca mi-a fost usor sa ma adaptez.”

Fosta prezentatoare TV a declarat ca prima data s-a confruntat cu umezeala din India si i-a fost foarte greu pana s-a obisnuit. Pana sa inceapa sa cante, aceasta era oprita pe strada pentru simplul fapt ca era blonda, un lucru nu des intalnit in India.

2,140
Loading...

Leave a Comment