Monden

Andreea Bălan, reacție neașteptată față de tatăl său după ce l-a invitat la nuntă

Andreea Bălan şi George Burcea au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, duminică (15 septembrie), la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală. În aceeași zi au ales să își boteze și cea de-a doua fiică, pe Clara Maria.

În ziua cea mare, artista a strălucit în cele trei creații realizate de designerul Otilia Brăiloiu. Pe rochia de mireasă a Andreei Bălan au fost cusute cu fir argintiu titlurile pieselor ei de succes, dar şi numele celor doi soţi.

Andreea Bălan și-a invitat tatăl la nunta cu George Burcea! Ce a declarat Săndel Bălan

De la ceremonia religioasă nu puteau lipsi tatăl și bunica Andreei Bălan, care au fost copleșiți de emoție când au văzut-o în rochie de mireasă. În fața bisericii, celebra solistă și-a îmbrățișat tatăl și bunica, scrie Click!

‘Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele’, a declarat Săndel Bălan, în ciuda faptului că la cununia civilă nu a fost invitat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top