Lifestyle

Avertisment astrologic important. Mihai Voropchievici trage semnalul de alarmă: 4 zodii sunt în pragul unor evenimente fără precedent. „Dragi tauri…” Ei vor fi cu totul alte persoane:

Săptămâna viitoare, până la final, va fi una edificatoare pentru multe semne zodiacale. Vor avea loc schimbări în viețile lor, însă nu atât de substanțiale pe cât se așteaptă.

Taurii se îndrăgostesc. Cei născuți în zodia Taur au o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros. Până pe la sfarsitul lunii își vor găsi dragostea. Persoanele care sunt în zodia Taur și încă nu formează un cuplu trebuie să fie gata de găsirea marii lor iubiri. Dragostea bate la ușa lor exact când nu se așteaptă.

Cât despre Berbeci, numerologul Mihai Voropchievici, care a citit în rune, spune că aceștia au nevoie de relaxare. Trebuie să își pună ordine în gânduri, să nu se mulțumească doar cu puținul din viața lor, dar să nici nu exagereze în dobândirea succesului.

Gemenii care își doresc un copil au toate șansele să îl conceapă săptămâna asta. E o perioadă bună pentru cei care vor să își mărească familia.

Racii trebuie și ei să se mai tempereze, să dea la o parte toate fricile, toate grijile. Nu trebuie să facă alegeri bruște, ci să le gândească în detaliu.

Leii au și ei parte de schimbări uriașe. Vor fi puși în fața unor situații complicate, în fața unor momente decisive mai ales în weekend.

Fecioarele află un adevăr care le-ar putea tulbura nițel la finalul acestei săptămâni. Nu au de ales și trebuie să ia o decizie radicală.

Balanțele și Scorpionii au o săptămână în care sunt încurajați să comunice mai mult, să își ia inima în dinți și să mărturisească ce le stă pe limbă.

Săgetătorii schimbă locul. Săgetătorii au toate șansele să facă o schimbare de domiciliu. Sunt încurajați să își mai schimbe locul pentru că altfel se vor crampona destul de mult. Au nevoie de un spațiu nou, de aer proaspăt, de un nou decor.

Capricornii trebuie să dea dovadă de răbdare pentru a obține rezultatele benefice. Nu iese nimic în pripă.

Vărsătorii trebuie să abordeze problemele cu ceva mai multă pozitivitate. Nu de alta, dar au toate șansele să ajungă acolo unde își doresc dacă adaugă un strop de bunătate acțiunilor lor.

Peștii vor da lovitura în această perioadă. Au o perioadă de evoluție fantastică de-a dreptul.

Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top