Reclama

Amalia Bellantoni, sicilianca de la “Chefi la Cuţite”, terorizată după ce a apărut în emisiune: “Oamenii cred că am o legătură cu Scărlătescu”

Virale0

Amalia Bellantoni, una dintre cele mai controversate apariţii de la Chefi la cuţite, trece prin momente de coşmar. Concurenta mărturiseşte îngrozită cum a ajuns să fie agresată în spaţiul public, ba chiar să fie ameninţată cu moartea.

Amalia Bellantoni, 38 de ani, București

Amalia este fostă stewardesă şi soţie de bucătar, iar împreună cu partenerul său are o afacere cu specific tradițional sicilian. La preselecții, concurenta a gătit o cassata siciliană – regina dulciurilor din vestita insulă italiană și a obținut toate cele trei cuțite din partea chefilor.După cum mărturisește, cel mai important moment din viata sa pe plan profesional a fost primirea titulaturii de “Ambasatoare a Culturii Siciliane in Lume”, iar la Chefi la cuțite a venit pentru a putea transmite publicului român secretele acestei nișe din gastronomia internațională.

Concurenta de la “Chefi la cuţite” este hărţuită pe reţelele sociale, conturi personale de Facebook şi Instagram, conturile restaurantului pe care îl deţine cu soţul său sicilian.

“Toate aceste ameninţări au început de când am intrat în echipe, că de ce eu, că eu şi Scărlătescu, că nu ştiu ce mi-a făcut. Fiecare are viaţa lui. Între noi şi domnul Scărlătescu este un raport de amiciţie în urma acestui show”, spune Amalia, cea care a fost schimbată de chef Cătălin, cu ajutorul unei amulete, și trimisă în echipa lui Dumitrescu.

Reclama

Amalia susține că este sunată în fiecare noapte după ce se termină emisiunea pentru a fi ameninţată cu moartea, înjurată. Primeşte zeci de mesaje de ameninţare, cuvinte obscene, video-uri obscene.

Amalia Bellantoni a venit la emisiunea “Xtra Night Show” și a povestit coșmarul prin care trece odată cu difuzarea la tv a show-ului “Chefi la cuțite”.

Cei trei jurați “Chefi la cuțite” i-au ales pe cei mai buni dintre cei buni, fiecare a primit câte o culoare pentru tunici și mult succes în drumul spre marele trofeu, iar chef Cătălin Scărlătescu va coordona sezonul acesta echipa mov, cu cuțitul de aur în frunte, în persoana lui Alexandru Comerzan.

Pus pe fapte mari, cu cele mai multe amulete câștigate în etapele degustărilor pe nevăzute, chef Scărlătescu își pune mari speranțe în echipa pe care și-a ales-o. Are varietate, are oameni cu exeperiență, dar mai ales are concurenți pasionați de bucătărie și determinați să dea totul pentru a câștiga.

 

 

14,449

Reclama

loading...

Leave a Comment