Reclama

Cu cine era căsătorit Cornel Galeș, atunci când s-a îndrăgostit de Ileana Ciuculete. Imagini nemaivăzute cu familia secretă a acestuia.

December 12, 2019 Monden0

Cum arată familia secretă a lui Cornel Galeș. Are o fiică din prima căsătorie

Cornel Galeş s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani într-un tragic accident rutier care s-a petrecut în Spania. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit la o distanță de doi ani și jumătate de cea care i-a fost soție mai bine de două decenii. Dacă moartea fulgerătoare a acestuia i-a afectat pe toți apropriații lui, nu la fel au stat lucrurile și în cazul primei sale soții, Nela Pintoiu, pe care Cornel a părăsit-o de dragul Ilenei. Cornel Galeș și Nela Pintoiu au împreună o fiică, pe nume Claudia.

Cornel Galeș și-a părăsit soția și fiica de dragul Ilenei Ciuculete. Declarațiile primei soții ale lui Cornel Galeș după moartea acestuia

Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a despărțit cu scandal de prima sa soție, Nela Pintoiu, aceasta acuzându-l că refuză să-i plătească pensia alimentară fiicei lor, Claudia. Contactată de reporterii de la Click, Nela Pintinoiu a declarat după moartea lui Cornel Galeș că ”nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lor”.

”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”, a declarat Nela Pintoiu pentru Click.

Reclama

Prima soție a lui Cornel Galeș, Nela Pintoiu a fost expert la Şcoala superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic, potrivit CV-ului acesteia.

Fiica pe care Cornel Galeș a abandonat-o în copilărie va moșteni toată averea acestuia

Se pare că înainte de a muri, Cornel Galeș ar fi făcut o ahiziție generoasă pentru care a plătit un sac de bani. Este vorba despre o casă și o mașină, pe cere Cornel și le-a cumpărat în Spania și despre care nici Viviana, ultima lui iubită nu ar fi știut nimic, scriu cei de la Cancan.

Toată averea pe care Cornel Galeș a strâns-o de-a lungul vieții va ajunge în posesia fiicei sale, Claudia pe care acesta a abandonat-o la vârsta de 4 ani. Însă, potrivit legilor din Spania, dacă unul dintre cei doi moștenitori, respectiv fiica lui Cornel sau fratele acestuia nu vor revendica moștenirea, averea acestuia va ajunge în posesia autorităților spaniole.

7,778

Reclama

loading...

Leave a Comment