Reclama

Primele declaraţii ale lui Alex Ashraf, soţul Oanei Zăvoranu, despre divorţ:

Trebuie sa stii0

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar viaţa sa personală a ţinut mereu primele poagini ale ziarelor. De asemenea, fanii au vrut mereu să fie la curent cu ce se întâmplă cu ea în plan amoros, iar Oana Zăvoranu nu s-a sfiit să se deschidă niciodată în faţa fanilor săi.

Oana Zăvoranu se iubeşte de ani buni cu Alex Ashraf, acesta fiind, de altfel, şi singurul bărbat care a dus-o în faţa altarului. Chiar dacă prin viaţa vedetei au mai trecut şi alţi bărbaţi, cel care a fost şi va rămâne cu adevărat cel mai important este Alex. Oana Zăvoranu este totul pentru soţul său şi de fiecare dată când a avut ocazia, Alex a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii pe care o iubeşte.

Chiar dacă vedetei îi place mereu să fie în centrul atenţiei, ei bine, în ziua cununiei sale religioase cu Alex, Oana Zăvoranu a decis să fie cât se poate de discretă, însă Spynews a aflat atunci totul şi v-a anunţat în exclusivitate.

Astfel, ziua de 9 septembrie 2017 va rămâne mereu specială pentru Oana Zăvoranu şi pentru Alex, pentru că atunci au devenit soţ şi soţie şi în faţa Lui Dumnezeu. Evenimentul a fost unul extrem de emoţionant, iar Oana Zăvoranu a fost o mireasă atipică, pentru că a ales să nu îmbrace rochia albă de mireasă, ci una roşie, cu un decolteu ameţitor.

Nici Alex nu s-a lăsat mai prejos, care a arătat, de asemenea, perfect, la fel ca şi soţia sa. Naşii au fost aleşi şi ei pe sprânceană. Silviu Prigoană şi soţia sa, Mihaela, au fost cei care au decis să le fie părinţi spirituali celor doi.

Iată că deşi timpul a trecut, Oana Zăvoranu şi Alex sunt la fel de fericiţi ca în prima zi. Iar dacă vă întrebaţi de un posibil divorţ, ei bine, nici nu se pune problema de aşa ceva.

Reclama

Alex Ashraf a vorbit, în exclusivitate, pentru Spynews despre relaţia pe care o are cu soţia sa, despre care spune că merge mai bine ca niciodată.

“Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a spus soţul Oanei Zăvoranu, în exclusivitate pentru Spynews.

4,771

Reclama

loading...

Leave a Comment