Reclama

Patru actori din “Las Fierbinți” trec de la PRO TV la TVR! Ce vedetă i-a convins

Virale0

Bobiță, Giani, Celentano și Dorel din “Las Fierbinți” trec de la PRO TV la TVR! Ce vedetă i-a convins!

Pentru o oră, patru actori din “Las Fierbinți” trec din curtea PRO TV în cea a TVR. Mircea Dinescu îi are invitați în ediția specială “Politică și delicatețuri” difuzată duminică, 29 decembrie, de la 14.30 la 15.30, pe cei patru care împart nu doar platoul de filmare al celui mai de succes serial de comedie, ci și scena de stand-up comedy.

Prin mijlocirea lui Mircea Dinescu, TVR are ocazia să muște o felie din tortul audienței uriașe a “Las Fierbinți”. Cu două zile înaintea Revelionului, vedetele serialului scris de Mimi Brănescu și regizat de Dragoș Buliga apar, pentru o oră, sub sigla televiziunii publice.

Este vorba despre Mihai Bobonete, Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait, cei care le dau viață savuroaselor personaje Bobiță (cârciumarul), Giani, Celentano și Dorel și care, în afara orelor de filmare pentru serialul difuzat la PRO TV, se reunesc în spectacole de stand-up comedy, fie în țară (chiar și la Sala Palatului), fie peste hotare, unde sunt solicitați de diaspora. Costi Diță, Adrian Văncică, Mihai Rait și Mihai Bobonete, echipa de stand-up comey

Cei patru se vor întrece în talent culinar cu Mircea Dinescu, în ultima ediție “Politică și delicatețuri” din acest an. Mihai Bobonete și Costi Diță vor forma o echipă, Adrian Văncică și Mihai Rait, altă echipă, iar Dinescu va fi singur la oale și cratițe.

“Încleștarea” culinară a fierbințenilor va fi “asezonată” cu muzică lăutărească, asigurată nu de artizanul acordurilor unice din “Las Fierbinți”, Mihai Mărgineanu, ci de dom profesor Nelu Greblă, cu acordeonul său.

Reclama

1,531

Reclama

loading...

Leave a Comment