Reclama

Anamaria Prodan trece printr-o nouă traumă. A pierdut sarcina: “Sunt cele mai grele zile ale vieții noastre”

Virale0

Fina Anamariei Prodan a pierdut sarcina, după o perioadă infernală. „Nicolae Stanciu și soția sa, Andreea, trec prin momente teribile. Mijlocașul naționalei a fost învoit de antrenorul Slaviei Praga și a venit de urgență în România la sfârșitul săptămânii trecute. ProSport a aflat motivul cumtremurător: problemele medicale pe care Andreea Stanciu le-a avut, acestea finalizându-se cu o pierdere de sarcină.”, a relatat prosport.ro.

“În această toamnă, cei doi îndrăgostiți au primit vestea cea mare: doamna Stanciu a rămas însărcinată. Din cauza unor probleme medicale mai vechi, însă, sarcina a fost una cu probleme, iar în ultima vreme consoarta fotbalistului a fost consultată de mai mulți medici din țară. Lucrurile s-au agravat în ultimele zile și, cum Andreea a rămas în România pentru tratament, Stanciu a fost nevoit să se învoiască de la ultimul meci al stagiunii pentru Slavia și să ajungă de urgență la Cluj.”, a mai scris prosport.ro.

Fina Anamariei Prodan a pierdut sarcina: „Fătul s-a oprit din evoluție”

“Din păcate pentru cei doi, fătul s-a oprit din evoluție ceea ce, practic, a însemnat finalul sarcinii. Cei doi nu s-au lăsat însă doborâți de evenimentul nefericit. Andreea a postat o poză pe Instagram, în care îl numește pe soțul său „cel mai mare suport al meu” și spune că a trecut prin „cele mai grele zile ale vieții noastre”, a încheiat site-ul de sport.

Printre cei devastaţi de această veste se numără şi Anamaria Prodan care, împreună cu Laurenţiu Reghecampf, i-a năşit pe Nicolae şi Andreea Stanciu la nunta care a avut loc în această vară, la Alba-Iulia. Mai mult, Anamaria Prodan este şi impresarul lui Nicolae Stanciu, pe care l-a numit de mai multe ori „fotbalistul meu preferat”.

10,095

Reclama

loading...

Leave a Comment