Monden

INCENDIAR! Cleopatra Stratan s-a transformat într-o BOMBĂ-SEXY: A pozat cu SÂNII LA VEDERE!

Cleopatra Stratan, fiica celebrului Pavel Stratan, ajunsă acum la 17 ani, are apariții din ce în ce mai lipsite de inhibiții.

”Because I am a lady” – ”Pentru că sunt o lady”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei care a stârnit reacții contradictorii.Un internaut a fost de-a dreptul scandalizat de imagine, considerând că fiica lui Pavel Stratan are o ”atitudine de escortă”, scrie cancan.ro.

Cleopatra Stratan spune totuși că pune școala pe primul loc și că nici măcar nu se gândește la… băieți.

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova”, a mărturisit recent Cleopatra Stratan, într-un interviu.

Frumoasa cântăreață încearcă deja să abordeze un stil vestimentar propriu, care să o definească 100%, iar Pavel Stratan nu are nimic împotrivă, având o încredere foarte mare în alegerile fiicei sale.

„Optez pentru stilul clasic și natural, asta ă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult. Are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat artista.

Recent au circulat zvonuri conform cărora tânara artistă are o relație amoroasă cu unul dintre colegii de breaslă, mai exact cu Edward Sanda.

Cei doi au lansat câteva piese împreună și au lăsat să se vadă că devin din ce în ce mai apropiați. Pozele postate și întâlnirile dese i-au determinat pe fani să creadă că între ei ar exista chiar o poveste de dragoste. Totuși, Eduard Sanda a ținut să declare că între el și Cleopatra Stratan este vorba doar de o prietenie frumoasă. Atât și nimic mai mult.

Edward și Cleo apar tot mai des împreună
„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar și scurt: „Pupă-mă!”. Este vorba despre băieți timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”

De altfel, cu Randi (Andrei Ropcea), Edward este foarte bun prieten și lucrează împreună pentru firma de care fostul solist de la Morandi este tare mândru, casa de producție Famous Production.

Nu știm dacă artista de peste Prut a primit binecuvântarea tatălui ei, chitaristul Pavel Stratan, dar e foarte posibil ca acesta să nu se fi împotrivit și să îi placă de ”ginere” de vreme ce amândoi apar tot mai des împreună și postează fotografii pe rețelele de socializare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top