Lifestyle

Semnele care indica faptul ca in viata ta urmeaza o schimbare majora

Niciodata sa nu uiti ca, desi pare dificila, o schimbare nu este intotdeauna ceva rau. Chiar daca suferi de o despartire, dezamagire, nu te opune ei daca simti ca nu are rost, nu te lupta cu ea pentru ca uneori aceste suferinte sau intamplari fac parte din viata si ele sunt venite tocmai sa te ajute sa ajungi intr-un loc mai bun decat cel in care erai.

Viata vine cu multe surprize, de aceea este asa frumoasa! Vine cu transformari la care nici nu visezi. Si cand crezi ca totul este perfect si ai locul tau cald undeva sau langa cineva vine uneori ca un taifun peste tine si nici nu stii cum sa faci fata. Ai impresia ca totul s-a naruit pentru tine si ca este sfarsitul lunii. Dar nu este asa, niciodata nu este asa cum crezi cand suferi, pentru ca atunci cand suferi la nivelul creierului tau se produc anumite lucruri ce te fac sa te panichezi si sa nu mai gandesti limpede ca in vremea cand erai linistit. Ceea ce cand suferi ti se pare sfarsitul tau se poate transforma rapid in unul dintre cele mai frumoase si benefice lucruri prin care ai trecut. Trebuie sa fii pregatit intotdeauna pentru astfel de momente pentru ca inevitabil se vor intampla. La unii la nivel mai mare iar la altii la nivem mai redus, dar nimeni nu scapa. Deci pentru a putea primi aceste schimbari cat mai usor, iti prezentam o serie de semnale care prevestesc acest lucru.

1. Exista o schimbare in modul in care te odihnesti, dormi

Somnul tau nu mai functioneaza cum erai obisnuit. Insomnia este o caracteristica importanta. Fie ca dormi prea mult, fie ca prea putin, este un semn al etapelor de inceput.

2. Simti ca nu-ti mai gasesti locul

Te simti schimbat si nu poti gasi o explicatie. Prietenii, familia iti spune ca te simte schimbat/a. Simti ca nu mai apartii locului in care esti care odata il simteai locul tau de confort. Persoana cu care vrei sa fii cu adevarat nu este cea langa care esti, vrei sa fugi permanent de langa ea fara sa realizezi, simti permanent o stare de neliniste langa persoane langa care simteai liniste odata

3. Simti ca vrei sa schimbi ceva ce tine de trecutul tau.

In momente de fericire iti vin in cap momente din trecut ami putin fericite. Momente pe care simti ca ai vrea sa le schimbi sau sa le rezolvi. Este un lucru bun dar atentie, nu te lega de trecut niciodata, trecutl este trecut si acolo trebuie sa ramana!

4. Esti mai sensibil/a decat esti de obicei

Esti foarte emotiv/a la situatii care nu te „loveau” pana acum. Situatii simple care odata nu le observai iti provoaca acum o stare de neliniste si emotii in interiorul tau. Iti revin situatii neterminate din trecut pe care simti ca trebuie sa le rezolvi odata pentru totdeauna

5. Simti ca traiesti intr-un vis

Un sentiment de visare te cuprinde in multe momente din viata ta. Fie ca este la job sau acasa sunt multe situatii cand simti efectiv ca nu esti acolo, nu esti prezent

6. Incepi sa-ti doresti sa petreci cat mai mult singur/a

Solitudinea a devenit scaparea ta. Te simti mai natural/a singur si eviti contactul cu oamenii, apropiatii chiar si cu persoana de langa tine.

7. Esti inspirat/a

Esti capabil/a de orice. Simti ca poti si vrei sa munti muntii din loc. Simti ca poti sa iti atingi telurile mai rapid ca niciodata

8. Simti ca ceva maret se apropie in viata ta

In timp ajungi sa simti ca trebuie sa accepti si ca asta este calea ta. Ajungi sa vizualizezi visurile foarte clar si vrei sa mergi spre ele. Totul va veni treptat, dar va veni sigur.

Sa nu uiti niciodata ca desi este si pare dificil, schimbarea nu este un lucru rau. Nu te opune si nu lupta cu soarta pentru ca tocmai acest lucru care crezi ca te doboara te va face sa ajungi intr-un loc mai bun decat esti acum.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top