Lifestyle

Au un salariu de 11.000 Euro pe luna, sunt prieteni dar și angajații unui celebru fotbalist! Cine sunt aceștia și ce fac pentru impresionanta suma de bani!

Neymar este renumit nu doar pentru faptul ca este unul dintre fotbalistii de top ai lumii dar si pentru faptul ca este un adevarat petrecaret. Jurnalistii de la The Sun au facut cateva „sapaturi” si au dezvaluit ce fac si cu cat sunt platiti de fotbalist, prietenii din anturajul lui.

Neymar castiga suma de 37 de milioane de euro pe an doar din contractul de fotbalist, dar pe langa asta, brazilianul mai primeste sume considerabile si din contracte de publicitate. El are un grup de amici alaturi de care se distreaza si participa la nenumarate evenimente din Europa sau din tara natala. Prietenii lui locuiesc chiar in vila fotbalistului, aflata intr-un cartier de lux al Parisului.

Grupul lui Neymar are si un nume! Acesta este „Parcas” care se traduce „Tovarasi”. Cei mai buni si vechi prieteni sunt Jota Amancio, Gil Cebola si Carlos Henrique, iar fiecare are un rost bine stabilit in cadrul grupului.

Spre exemplu, Cebola se ocupa cu imaginea lui Neymar el fiind pasionat de fotografie, Amancio este mana dreapta si principalul „sfatuitor” a lui Neymar, iar Henrique este „creierul” si se ocupa de partea comerciala, de contractele de imagine ale fotbalistului.

Prietenii lui Neymar sunt platiti cu cate 11.000 EURO pe luna si au acces la tot ce are acces si Neymar. De la petreceri de moda, vacante exotice la calatorii platite si servicii de lux.

Este si o gluma care circula in Brazilia cum ca daca te numeri printre prietenii starului brazilian, nu resimti deloc criza economica!

Cebola intre timp si-a lansat o linie vestimentara proprie, un salon de tatuaje si o companie de organizare de evenimente si are un cont de Instagram de peste 500.000 de urmaritori.

Amancio este cel mai apropiat de fotbalist probabil si datorita faptului ca cei doi au jucat fotbal impreuna cand erau mici si-i leaga o prietenie stransa. „Ne-am cunoscut cand aveam 13 ani si de atunci am crescut impreuna, am locuit in aceeasi casa timp de 7 ani, am invatat impreuna si pana in 2010 am jucat la aceeasi echipa”

Henrique este cel mai cu capul pe umeri de aceea el a fost care a preluat sarcina cu lucrurile mai serioase, ocupandu-se de tot ce inseamna parte comerciala. De asemenea el se ocupa si administreaza si afacerile lui Neymar extra fotbalistice.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top