Reclama

Eveniment socant! Cu Mortul pe contrasens, in centrul Bucurestiului!

Trebuie sa stii, Virale0

Un eveniment mai putin obisnuit s-a petrecut astazi in Bucuresti, mai exact in zona Dristor. Ziua in amiaza mare o coloana de masini si multi oameni ce conduceau pe ultimul drum un membru al familiei lor, a intrat pe contrasens blocand efectiv tot traficul din zona.

Videoclipul postat pe internet a devenit viral starnind o multime de comentarii care mai de care mai haioase! va lasam mai jos sa “savurati” imaginile si sa va delectati cu cateva dintr comentarile care au fost postate la sectiunea comentarii.

“E cimitir pe partea aia și e păcat sa faci viraj la 90grade cu dricul?”

“Nu pot sa cred. Dacă nu vedeam imaginile nu credeam.”

“E pe contrasens sau nu mai vad eu bine?”

“Acum hai să vă zic eu, stau în zonă şi aşa se făcea cu mortul , este o superstiţie, dar în ziua de azi nu se mai poate, dar ştiţi….superstiţia este superstiţie , deci nu sînt nici nebuni nici tîmpiţi şi poliţia nu zice nimic .”

Reclama

“Superstita e superstitie?Si mai vorbim de evolutie si civilizatie cu asa apucaturi primitive?Hai sa fim seriosi,n-au pic de creier.Blocheaza circulatia dintr-o tampenie.”

“Puteau să o ia pe străzile din spate și ieșeau fix în fața cimitirului, nu să provoace haos… mare ți-e grădina cu atâta prostie!”

“Au material astia de la Netflix pt cateva documentare despre civilizatia mioritica 😄😄”

“Ciudată ultimă dorință.”

“Ba nici mortii nu ii lasati in pace. Au luato pe contrasens pentru ca daca mergeau pe banda normala pana la râmnicul sarat trebuia sa intoarca si nu este bine sa intorci mortul din drum.dar ce stiti si voi..doar sa comentati aiurea”

Publicată de Vlad Ivan pe Joi, 9 ianuarie 2020

3,238

Reclama

loading...

Leave a Comment