Trebuie să știi

Este medic, însă Nang Mwe San nu-și mai poate exercita profesia din cauza faptului că e prea…! Femeii i s-a retras licența de medic din pricina unor ipostaze în care s-a fotografiat.

Este medic, însă Nang Mwe San nu-și mai poate exercita profesia din cauza faptului că e prea… frumoasa! Femeii i s-a retras licența de medic din pricina unor ipostaze  în care s-a fotografiat.

I s-a ridicat licența de medic pe motiv că e prea frumoasa!

Este o femeie foarte frumoasă, însă asta nu-i limitează capacitățile profesionale. Cel puțin asta susține femeia care îi acuză de sexism pe cei care i-au suspendat licența de medic. „Am fost șocată și foarte tristă să primesc această veste. Am muncit enorm ca să devin doctor. M-am îmbrăcat frumos când am tratat pacienții? Niciodată! (…) Orice s-ar întâmpla, nu voi renunța nici la cariera de model”, a declarat Nang Mwe San, potrivit Channe New Asia.

Tânăra militează pentru drepturile ei

Chiar dacă are o carieră de succes ca model, femeia susține că ea s-a pregătit ca medic și că nu vrea să renunțe la profesia ei. Pentru asta are de gând să meargă până în pânzele albe și să consteste decizia Consiliului Medicilor din Myanmar.

Ea și-a angajat un avocat și spune că nu se va opri până nu i se va face dreptate. Nang spune că este foarte pricepută în ceea ce face și că oamenii au nevoie de ajutorul ei, așa că asta o face să meargă mai departe.

 

loading...
1 Comment

1 Comment

 1. Elana

  13 iulie 2020 at 20:20

  Hi,

  We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from mgnews.ro and converting it into videos to promote on social media platforms such as Youtube?

  It’s another ‘rod in the pond’ in terms of traffic generation, as so many people use Youtube.

  You can read a bit more about the software here: https://bit.ly/302k8GY

  Kind Regards,
  Elana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top