Trebuie să știi

EXCLUSIV De ce locuia Cristina Țopescu într-o casă închiriată. Adevărul despre locuința jurnalistei!

Cristina Țopescu a dispărut pe 12 ianuarie, la 59 de ani, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni, iar mașina acesteia era nemișcată din parcare. S-a dus dulcea minune, căci așa era descrisă de toți oamenii care au salutat-o pe stradă ori pe platourile de filmare.

Ultimii ani din viața sa ar putea fi intitulați ”decada”, căci nu mai era căutată de patronii posturilor de televiziune din România, așa că s-a reprofilat. Devenise consilier al ministrului Sănătății.

Avea o o firmă pe care a înființat-o în 2002, ”La fix media productions SRL”, specializată în activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Anul 2017 a venit cu pierderi, încasându-se doar 4.248 lei, iar un an mai târziu cifra de afaceri a fost 0, deficitul fiind de 12.937 de lei. Potrivit ultimelor sale date de la Ministerul de Finanțe, firma jurnalistei avea, la finalul lui 2018, datorii de 106.681 lei, circa 25.000 de euro.

În 2008, a luat un credit de 286.580 de franci elvețieni, adică aproximativ 260.000 euro. Și-a cumpărat o vilă de 170 mp în Balotești, pe un teren de 1.000 mp. În anul 2016 nu a mai avut bani să plătească ratele, care se triplaseră, oricum, din momentul achiziției. A vândut casa cu 65.000 de euro, iar banii i-a dus la BCR să mai stingă datoria, a informat o sursă pentru Impact.ro.

Casa jurnalistei, micuță, cu etaj, parte dintr-un ansamblu de 4 case


Așadar, a ajuns să locuiască într-un complex ce fusese construit de un dezvoltator imobiliar care, treptat, a început să vândă casele.

„Locuința în care a murit Cristina Țopescu era închiriată. Nu direct de la primul proprietar, proprietarul complexului, ci de la un particular care cumpărase, între timp, imobilul. Construcția în care locuia jurnalista era micuță, cu etaj și făcea parte dintr-un ansamblu de 4 case lipite între ele, fiecare cu o curte aferentă. O asemenea casă poate fi închiriată contra sumei de 500 de euro”

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top