Reclama

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat joi

Trebuie sa stii0

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus, miercuri, la ora 14, la capela cimitirului Belu din Capitala, urmând ca joi să fie incinerat.
Mama Cristinei ajunge marți în țară, din Germania.

Cristina Țopescu a s-a stins din viață la finalul anului trecut! Ea a fost găsită fără suflare în casă, însă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Regretata prezentatoare avea doar 59 de ani.

Cristina Țopescu a murit în somn, fiind găsită în pat, în pijama, fără a prezenta urme de violență pe corp. Ea era deja moartă de câteva zile în momentul în care a fost descoperită de autorități.

Cristina Țopescu a fost o jurnalistă și prezentatoare TV din România. Ea s-a născut în 4 iulie 1960, la Oradea, fiind fiica cunoscutului comentator sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În anul 1989 a încercat să fugă în Germania, la mama ei, însă a fost prinsă și a făcut închisoare, fiind atunci considerată ”trădătoare de țară”. De-a lungul carierei sale a realizat emisiuni pentru copii și a colaborat cu posturile Prima TV și Antena 3.

În anul 2013 s-a înscris în PSD, în perioada în care la conducerea partidului se afla Victor Ponta. Spunea atunci că nu mai vrea să stea ”pe margine”.

885

Reclama

loading...

Leave a Comment