Reclama

INCREDIBIL! Cât costă o masă la Camera Deputaților! Cele mai mici prețuri pentru aleșii neamului! Priviți și cruciți-vă!

February 14, 2020 Trebuie sa stii0

Nu, nu este o glumă! La restaurantul Camerei Deputaților cel mai scump fel de mâncare este 11,81 lei, mai exact o porție de sarmale de porc cu costiță. O ciorbă este 2,63 lei și pulpa de porc la tavă – 5,77, potrivit observatorulph.ro.

Probabil cea mai ieftină cantină din România, aici deputații pot mânca o masă copioasă cu doar 10 lei fără nicio probemă. Vorba aia: economisesc și ei pentru zile negre.

Observatorulph.ro subliniează: „O ciorbă 15 – 20 de lei… Dincolo era mai ieftin, adică la deputați o găsești cu 2-3 lei. Și îți dau și lingura. O să râdeți, culmea, dar în farfurii chiar se află ciorbă. Nu punem la socoteală că îi costă mai mult să spele vasele. Noroc că e cu autoservire, pentru că dacă mai angajau și un ospătar, creștea prețul porției de ciorbă cu 0,08 bani. Nu întrebați cum am făcut acest calcul.”

Pentru a demonstra ce beneficii își acordă singuri deputații, mai jos aveți meniul restaurantului Camereu Deputaților în ziua de 13 februarie 2020.

457

Reclama

loading...

Leave a Comment