Vorbim despre un bărbat, Dumitru Timuș, în vârstă de 51 de ani, care a ajuns în arest după ce a întreținut relații intime cu o vecină. Mai exact, a ajuns în arest după ce aceasta a decedat în urma actului intim. Autoritățile din Pașcani au decis ca el a fost cel care a provocat decesul femeii, prin folosirea unui tub de spray.

În momentul actual se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de infracțiunea de omor. Asta după ce judecătorii  îi respinseseră, inițial, cererea procurorilor, și deciseseră să-l pună sub control judiciar.
Anchetatorii au ajuns la concluzia că Dumitru are soția plecată de mult timp în străinătate. El s-a obișnuit să o cheme pe această vecină, Silvia, să îl mai ajute la treburile casnice. Totul a scăpat de sub control într-un moment de neatenție, iar Silvia și-a găsit sfârșitul.

Detalii despre femeia abuzată

Femeia era văduvă. Pe data de 25 februarie, cei doi au încercat să aibă parte de un moment mai intim, însă bărbatul nu a reușit să aibă erecție. De aceea, unul dintre cei doi ar fi venit cu ideea să folosească un tub de spray. Astfel, în timpul momentului intim, acel tub de spray ar fi reușit să spargă niște vase importante de sânge.  Se pare că în scurt timp femeia s-a stins din viață.

În jurul orei 21, inculpatul a chemat victima în locuinţa sa, din municipiul Paşcani, cu intenţia de a întreţine relaţii intime. La un moment dat, inculpatul ar fi introdus un tub metalic în cavitatea vaginală a femeii, provocându-i acesteia un hemiperitoneu masiv”, afirmă procurorii.


Pentru a se apăra, bărbatul a susținut că femeia și-ar fi introdus singură tubul de spray în zona intimă.  Totuși,  anchetatorii au refuzat să creadă acest lucru și au cerut imediat arestarea lui preventivă.