Ion Țiriac, miliardarul român, în vârstă de 80 de ani, face parte din categoria miliardarilor care au grijă pe ce dau banii. Bărbatul are averea estimată la 1,2 miliarde de dolari. El a reușit însă să ofere încă o lecție celor din jurul său. Apropiați de-ai lui au povestit despre ultima escapadă a fiului său, Karim Țiriac. Acesta are 24 de ani și este făcut cu o egipteancă.

Ion Țiriac trebuia să mergă la o recepție cu fiul său, Karim, însă acesta nu venise pregătit cu ținuta adecvată pentru un astfel eveniment. L-a rugat pe prietenul său armean Agop Kirmiziyan să meargă cu băiatul să-și cumpere un costum elegant, dar nu foarte scump. Agop, care are fabrici de confecții, l-a dus într-un mall, cu magazine de firmă, și i-a luat un costum de 1.500 de lei.”

Se pare că miliardarul încearcă pe cât posibil să își educe fiul cât mai corect. Acesta nu îi permite să cheltuie foarte mulți bani pe lucruri nefolositoare. Din contră. Ion Țiriac vrea ca ai săi copii să știe cum să își câștige singuri banii.

Ion

Însă, Ion Țiriac nu s-a oprit doar la costumul ce valora puțin peste 300 de euro.

Țiriac și-a adunat din vasta lui garderobă mai multe costume vechi pe care nu le mai purta și l-a rugat pe Agop Kirmiziyan să le modifice pentru a le purta fiul său, Karim”, povestesc apropiații miliardarului.

Karim Țiriac și viața departe de România

Karim locuiește în Chicago și este atras de întreaga lume a modei. Este și asociat al firmei italiene de modă, Stefano Ricci Group. El a absolvit anul trecut, în 2019, cursurile Facultății de Științe Politice, tot în Chicago. Taxele pe care tatăl băiatului le-a avut de suportat pentru cei 4 ani de școlarizare ai băiatului s-au ridicat la suma totală de 320.000 de dolari. Karim nu este, însă, singurul copil pe care Țiriac îl are alături de egipteancă. Ei mai au împreună și o fată, de 21 de ani, Ioana Țiriac.