Cântăreața Katy Perry are, de mai bine de 3 ani, o relație cu iubitul actor, Orlando Bloom.  Se pare că femeia va avea un copil alături de bărbatul mult iubit. Acest lucru a fost clarificat prin noua piesă a solistei, “Never Worn White”.

În videoclipul piesei, Katy apare îmbrăcată într-o rochie albă. Personajul videoclipului își îmbrățișează burtica la fel ca atunci când o mămică își protejează bebelușul. Fanii artistei au reperat imediat mesajul pe care artista a vrut să ni-l transmită.

Totul a fost confirmat, în cele din urmă, printr-un live făcut de aceasta pe pagina sa personală de Instagram. Ea le-a povestit celor care au fost alături de ea în acel moment că urmează să nască la vară.  Totodată, a împărtășit cu fanii ei și faptul că până în acel moment își dorește să scoată un album.

Katy


Katy Perry a fost numită ambasador al British Asian Trust pentru India, chiar de prințul Charles. Povestea ei de dragoste alături de Orlando Bloom a început în luna ianuarie a anului 2016. Se pare că cei doi s-au întâlnit pe covorul roșu, la cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur.

Nu a fost mereu totul doar lapte și miere

În 2017 au decis să se separe deoarece considerau că nu se potrivesc suficient de bine.  Dar iată că iubirea lor a fost atât de puternică încât și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Treptat s-au regăsit unul pe celălalt în 2018. De când s-au împăcat, cei doi sunt de nedespărțit iar acum relația lor a trecut la un alt nivel.

Întrebați de către reporteri dacă se gândesc la o posibilă nuntă pe viitor, aceștia au zis că și-ar fi dorit asta. Doar că sarcina lui Katy este mai importantă decât o petrecere. Au hotărât de comun acord să amâne totul până după venirea pe lume a noului membru.