În data de 25 Iunie 2009, regele muzicii pop, Michael Jackson, s-a stins din viață. Dar nu a plecat neobservat. El ne-a lăsat zeci de melodii ce-au făcut istorie. După moartea sa au pornit multe speculații privind viața controversată pe care acesta a dus-o, departe de privirile curioșilor, cât și despre averea impresionantă, care s-a împărțit, în mod egal, celor 3 copii ai lui.

Casa lui Blanket Jackson

Odată ce au ajuns la vârsta maturității, fiecare și-a văzut de drumul lui. Dorințele lor se pare, însă, că sunt destul de costisitoare. Și asta are ca dovadă cadoul exacerbat pe care fiul cel mic, Blanket Jackson, și l-a făcut de majorat. El a reușit să își achiziționeze o casă a cărei valoare se estimează la suma de 2.62 milioane de dolari.

Vorbim despre o vilă luxoasă, situată în Calabasas, poziționată într-o zonă păzită 24/24. Vila are în componența sa 6 dormitoare, 7 băi și o sufragerie așa cum doar în filme am mai văzut. Bazele casei au fost puse în 1990, construit într-un mod neo mediteranean.

Jackson


Casa dispune și de două sufragerii, mobilate ultramodern. Nici bucătăria nu este prea departe de luxul despre care vorbim, având o zonă destul de spațioasă, în care se poate servi masa, un dulap mare care să cuprindă toate cele necesare, fără prea mare greutate de depozitare. Dormitorul proprietarului are ieșire către două băi, perfecte pentru relaxare, având dușuri cu aburi.

Bineînțeles, curtea beneficiază și ea de o piscină “regală” în care Blanket să se relaxeze în timpul verii. Se pare că lui Blanket îi place să trăiască pe picior mare. Deși ar fi putut alege să investească banii de la tatăl său într-o afacere, acesta a preferat să se mulțumească cu ceea ce are.

Se preconizează că dacă o va ține tot așa, în următorii ani nu va mai avea foarte multe fonduri și va fi nevoit să lucreze.