Simona Help, în vârstă de doar 28 de ani, este omul momentului în ceea ce privește tenisul feminin. Este o emblemă pentru țara noastră și noi ne mândrim cu ea. Se pare că ea a decis, însă, să se retragă de la Indian Wells.

În anul 2020, Simona are la activ deja 3 turnee (Adelaide, Australian Open şi Dubai). A jucat în total 12 partide, printre care se numără 10 victorii și doar 2 înfrângeri. Simona a afirmat că a decis să renunțe la următorul turneu deoarece accidentarea de la picior încă îi mai face probleme. Femeia a suferit o accidentare urâtă la picior în timpul turneului de la Dubai.

 

Simona


Simona le dă vestea tristă fanilor săi.

Sunt incredibil de dezamăgită să fiu nevoită să mă retrag din turneu. Din nefericire, accidentarea la picior pe care am căpătat-o înainte de Dubai îmi cauzează probleme în continuare şi nu voi putea să mă recuperez la timp că să călătoresc la Indian Wells. Este fără îndoială unul dintre cele mai importate momente alte calendarului tenisului pentru mine şi vă fi foarte trist să lipsesc, dar deja abia aştept să revin în 2021„, a afirmat Simona Halep pe pagina oficială de Twitter a turneului.

Așa cum reiese din comunicatul pe care l-a dat, Simona Halep regretă că trebuie să facă această alegere. Totuși sănătatea este mult mai importantă acum, așa că are nevoie de recuperare. În 2021 femeia va reveni pe teren și va da tot ceea ce are mai bun pentru a câștiga trofeul.

Simona Halep a mai câștigat o dată, în 2015, trofeul de la Indian Wells, iar în 2019 a fost eliminată de Marketa Vondrousova (Cehia) în optimi. Fanii o înțeleg, o sprijină și abia așteaptă să o revadă pe teren. Mesajele de încurajare au curs la postarea de pe Twitter a femeii. Acum mai mult ca oricând Simona are nevoie de încurajarea noastră.