Faimoasa jucătoare de tenis, Simona Halep, a povestit, printr-un interviu, despre copilăria sa. Totodată, ea a ținut să vorbească și despre singurul ei vis care încă nu i s-a îndeplinit.

Ea povestește despre anii ei de început ca jucătoare de tenis:

Începuturile în tenis nu au fost prea ușoare. Aveam o personalitate dezvoltată. Mă enervam destul de des, eram foarte emotivă, nu știam să îmi controlez emoțiile. Am fost un copil cuminte și introvertit. Îmi era rușine când urma să intru pe teren la meciuri”.

După cum putem observa, nici măcar sportivii buni nu scapă de emoții. Simona a avut multe momente în care a vrut să renunțe la visul de a deveni o mare sportivă. Totuși, a avut apropae oameni care au știut cum să o facă să continue indiferent de obstacolele întâlnite.


Simona

Simona povestește ca a avut o carieră plină de reușite și că a reușit să își atingă toate obiectivele propuse. Și totuși, mai are încă un vis de îndeplinit:

Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit și, bineînțeles, să devin mamă”.

Toni Iuruc, un afacerist de succes, este jumătatea Simonei Halep de mai bine de jumătate de an. Încă de la început, cei doi sunt nedespărțiți. El o urmează la toate meciurile și îi este alături. Zvonurile aduc la urechile noastre cum că o viitoare nuntă se așteaptă, prin toamna anului acesta. Acum, rămâne de văzut dacă Simona va deveni o femeie pe deplin împlinită și dacă Toni va fi bărbatul visurilor ei.