Irina Rimes este iubita artistă, ce reușește să trezească emoții și trăiri profunde prin muzica ei. Ea va fi prezentă la cel mai amplu show al anului 2020, The Concert.

Pe data de 31 Mai, locația Romexpo, Irina va urca pe scenă în cadrul evenimentului-concept ce aduce în același loc 13 dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de pe teritoriul țării noastre. Se promite a fi un spectacol unic, inedit, gândit și făcut special pentru aceasta ocazie.

Ce spune Irina Rimes despre concert?

Vă fi un concert mare și special, tocmai de aceea și noi ne pregătim mult și special! Voi aduce în fața publicului un nou concept de concert, ceva ce n-am mai făcut până acum, dar simțeam nevoia să se întâmple. Concertul acesta este ocazia perfectă pentru a vă prezenta această nouă formulă. Vreau să rămână surpriză, așa că pot doar să vă spun că surpriza noastră implică o orchestră întreagă. Vă așteptăm să vedeți despre ce e vorba pe 31 mai la «The Concert»”, a afirmat Irina Rimes.

 

Irina Rimes

Este bine cunoscut și faptul că, Irina Rimes, are un talent, un dar înnăscut. Acela de a hipnotiza oamenii prin muzica și versurile ei, pline de mesaje cu subînțeles, cât și prin timbrul ei vocal, atât de dulce și de inconfundabil. COSMOS este ultimul album al cântăreței. Toate melodiile formează un tot unitar, prin care artista a reușit să creeze o întreagă poveste din trăirile, emoțiile și sentimentele ei.

În nenumărate rânduri artista a afirmat că melodiile reprezintă trăirile sale. Este cunoscut faptul că Irina a suferit mult în ultima relație. Totuși, aceasta preferă să nu vorbească foarte mult despre fostul. Preferă să se exprime liber prin muzică și să își bucure fanii cu fiecare piesă.

În prezent, artista se axează mult pe muncă și a decis că nu trebuie să se mai gândească la ce ar putea fi. Pur și simplu vrea să trăiască viața din plin.