Cele două celebre actrițe au decis să nu se uite la bani. Astfel, atât Julia Roberts (52 de ani) cât și Michelle Pfeiffer (61 de ani), se mută la casă nouă. Și ce mai casă.

Ambele celebrități și-au achiziționat vile elegante, pe teritoriul Californiei, SUA. Julia se mută în San Francisco, iar Michelle se mută în Los Angeles. De ce au luat această decizie femeile, numai ele vor știi.

Cum arată casa lui Michelle Pfeiffer?

 

Michelle Pfeiffer a devenit o actriță cunoscută datorită rolului obținut în “Scarface”. Este soția producătorului și scriitorului David E. Kelly. Și-au achiziționat și ei recent un palat, în Pacific Palisades, Los Angeles. Actrița are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. Vila luxoasă a costat 22 de milioane de dolari. Casa a fost proiectată de arhitectul Steve Giannetti. Camera de zi este foarte spațioasă și rafinată. Întreg imobilul beneficiază de 6 dormitoare, 11 băi, bucătărie, sală de gimnastică, pivniță și o suprafață totală de 957 de metri pătrați. Pe lângă toate acestea, ei se pot bucura și de piscină, grădină și garaj.

Cum arată casa Juliei Roberts?

Julia

Julia Roberts este binecunoscuta actriță ce a jucat în “Frumușica”. Ea și-a cumpărat, de curând, o vilă luxoasă, superbă, în cartierul Presidio Heights, în San Francisco. Averea divei este estimate la 20 de milioane de dolari. Palatul în stil victorian a costat-o 8 milioane de dolari, o nimica toată la banii ei.

Vila a fost construită de Sylvian Schnaittacher, la începutul secolului XX și a fost remodelată ceva timp mai târziu. Are o suprafață totală de 567 de metrii pătrați, împărțită într-un parter și un etaj. Casa are în componența sa o cameră de zi, un birou, un dormitor, 5 camere, bucătărie, garaj, pivniță ce vine dotată cu 1.000 de sticle de vin. Bucătăria este dotată și mobilată ultramodern, având o masă mare, perfectă pentru mesele în familie.