Cu toate că în curând se va retrage complet din sânul Casei Regale a Marii Britanii, Meghan Markle tot mai naște controverse.  Aceasta reușește să facă niște gesturi ce se transformă în scandaluri.

De curând, ca de exemplu, Meghan s-a certat cu Camilla Parker Bowles. Meghan a promis că nu va eclipsa discursul planificat de Camilla, despre violența domestică. Dar nu s-a putut abține și și-a încălcat cuvântul dat. A publicat o serie de poze din timpul unei vizite la un teatru. Fix în aceeași zi ducesa de Cornwall și-a ținut discursul pe care îl pregătise de aproximativ un an de zile.

Cu toate că înțelegerea era ca soția lui Charles, fratele lui Harry, să fie în centrul atenției în acea zi. Pe data de 6 Martie Meghan nu a mai ținut cont și a decis ca o serie de imagini. Imaginile erau din timpul unei vizite private în cadrul National Theatre, din Londra, să fie publicate pe contul de Instagram. Gestul ducesei de Sussex a supărat-o destul de tare pe Camilla.


Care a fost reacția Camillei?

Munca pe care o depune Camilla e foarte importantă pentru ea. Decizia de a vorbi despre violenţa domestică la aniversarea de zece ani a organizaţiei Women of the World a fost una atent planificată. A muncit fără pauză în ultimii patru ani pentru a aduce această problemă în prim plan şi a ajuta victimele. Sigur, toată lumea ştia că Meghan şi Harry vor avea planuri,unele private, săptămâna asta, dar toată lumea a fost de acord că discursul Camillei e mult mai important„, conform declarațiilor unor apropiați ai Casei Regale.

 

Meghan

Vizita lui Meghan la National Theatre a fost joi, 5 Martie. Nu a vrut să posteze pozele în acea zi, deoarece, în aceeași zi apăreau alte poze cu ea alături de Harry. Aceștia participaseră la un alt eveniment important. Camilla Parker Bowles a luat decizia, începând cu 2016, ca violența domestică să fie una dintre temele ei de preocupare principală.